Glenn Strömberg gjorde det – igen

SPEL

Fjärde segern i rad i Spelbolagsfajten för Expekts expert

Glenn Strömberg gjorde det - igen.

Expekts expert vann Spelbolagsfajten för fjärde gången i rad och har nu suttit på tronen som etta i 20 veckor.

– Det här känns stort för mig, det är ju ett bevis svart på vitt på ens kunskaper, säger Strömberg.

Inför den femte helgen i denna omgång av Spelbolagsfajten. Expekts Glenn Strömberg var i ledning, men även Glenn Hysén på 3BWin och Karin Lundgren på Betway hade chansen att vinna. Till slut gick det som det brukar - Strömberg gick med plus, de andra med minus.

Betways expert låg mest illa till och sprack på sin trippel där varken hörnspelet på England-Estland eller varningsspelet på Danmark-Spanien gick hem. Lundgren satsade hela slanten, 1 192 kr, och Betway och Karin Lundgren fick därmed lämna Spelbolagsfajten med 0 kr i kassan.

Betway ute

Innan hade Lundgren gått ut och sagt att det fick bära eller brista. Och det brast för pokeprofilen som nu får lämna tävlingen.

I segerstriden handlade det om Hysén och Strömberg och när det inte blev X eller 2:a i Rumänien-Holland stod det klart att Strömberg skulle kamma hem spelet. Hysén gick back med 190 kr i omgången och stannade på 1 750.50 kr. Strömberg, med 2 174 kr i kassan, satsade hela 1 700 kr på en fyrling med EM-kvalsegrar för Ungern, Polen, England och Italien till 1.53 i odds. Nettovinsten i helgen blev totalt 701 kr och därmed hade Strömberg säkrat den fjärde raka segern i Spelbolagsfajten med totalt 2 875 kr i kassan.

Tack, Polen

– Jag valde bort rätt matcher och kunde pusta ut när Polen vände 0-1 till 3-1 mot Kazakhstan. Nu ser jag fram mot den femte duellen i Spelbolagsfajten. Jag hoppas också att det finns några som har tagit rygg på mig de senaste veckorna för det har gett en ganska fin slant.

Segern för Glenn Strömberg är en stor prestigeseger för spelbolaget Expekt.

– Självklart blir det tårta och blommor för Glenn denna vecka. Han har visat att han är nummer ett bland landets fotbollstyckare i alla möjliga sammanhang de senaste åren och det här bara befäster hans särställning tycker jag. Han har gått med ett rejält plus 20 veckor i rad och det fordrar en enorm skicklighet som spelare, säger Expekts informationschef, Dan Vikman.

I den kommande femveckorsomgången är Betsson och pokeproffset William Thorsson ny utmanare i Spelbolagsfajten.