Hysén: ”England vinner VM-guld”

SPEL

Gör som Glenn, tippa VM och du kan vinna 1 miljon kronor – gå med nu

Sportbladet i samarbete med Unibet ger dig chansen att tippa hela VM och ha möjligheten att vinna 1 miljon kronor.

När Glenn Hysén tippar sitt VM använder han hjärtat lika mycket som hjärnan.

Slutsats: England vinner VM-guld.

– De har allt egentligen, säger han.

TIPPA HELA VM HÄR

En sak blir väldigt tydlig när Glenn Hysén tippar utgången i VM-slutspelet. Det blir en sommar där de europeiska lagen kommer att röna stora framgångar.

Den svenske försvarslegendaren tror visserligen att tre afrikanska lag vidare från gruppspelet, värdnationen Sydafrika, Lars Lagerbäcks Nigeria och Sven-Göran Erikssons Elfenbenskusten. Men Glenn tror inte att någon av dem tar sig vidare från åttondelsfinalen.

”Tror inte på någon av dem”

Det blir heller inga Sydamerikanska medaljer. Både Brasilien och Argentina åker ut i kvarten.

– Jag tror inte på någon av dem. I Brasilien vet Dunga visserligen vad han gör, han har tagit bort orosmoment som Ronaldinho och har en bra grupp. Men de finns ändå inte den här stjärnglansen som man är van att se hos Brasilien, spelarna håller inte.

– Argentina är ruggiga framåt. De har fantastiska forwards, men det ska ju täppas till bakåt också. Och Maradona vet jag inte vad han gör när han inte tar ut Javier Zanetti och Esteban Cambiasso, säger Glenn Hysén.

”Håller väldigt mycket på England”

I stället tror Glenn Hysén att det blir en VM-final mellan Europa-mästarna Spanien och England. En final som Englamd till slut vinner.

– Jag håller ju väldigt mycket på England, och det är ju ett lag som har allt egentligen. En fantastisk speed på mittfältet, grymma yttrar och Wayne Rooney som kan ösa in mål på topp. Jag tror att han vinner skytteligan också. Grundförutsättningarna för ett engelskt guld finns definitivt, det är både min tro och min förhoppning.