Spel

DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Ny Champions League-omgång i kväll, och störst vinstchans enligt Marcus Källberg hittas i grupp G där Sevilla tar emot Stuttgart.

Däremot är det avslag på Broberg mot Vänersborg i bandyns elitserie.

Marcus Källberg

DAGENS SÄKRA

Sevilla har övertygat stort i gruppspelet hittills och hemma mot ett försvagat Stuttgart utan Khedira, Cacau, Marica, Osorio och Träsch bör det bli tre nya poäng. Expekt har 1,50 på ettan.

Buffalo lär vara heltänt och har toppchans till en omgående revansch mot NY Islanders.

DAGENS DRAG

New Jersey fortsätter att spela stabilt och laget har bra vinstchans hemma i ”The Rock” mot ett ­ Washington utan skadade storstjärnan Ovetjkin.

VSK har tappat ett par tunga namn inför säsongen och man övertygade inte mot Vetlanda. Bra odds på ett kapabelt Hammarby.

DAGENS AVSLAG

Broberg spelade bra och var värt poäng i premiären mot Hammarby men laget är ändå väl stor favorit här. Vänersborg kan betydligt bättre än vad man visade mot Haparanda och detta möte kan sluta hur som helst.

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

10 Alandias Karisma (V64-1) tror jag mycket på även den här gången. Senast på V75 blåste hon förbi allt sista 400 och vann lätt. Hon smyger med i draget igen och sedan smäller det. 1 Nellie Vingboons (V64-6) är det givna draget. Hon bör tar hand om ledningen och sen blir hon svårslagen.

DAGENS DRAG

5 Staro Conch (V64-3) har inte toppchans. Men han kan mycket väl sätta stopp för favoriten, Caddie Comet. Han är snabb ut och från stallet meddelas att det inte är aktuellt att släppa. Pass upp! 7 Iritza Gel (V64-4) är omgångens roliga skrällbud. Formen är grym och läget passar fint.

DAGENS AVSLAG

1 Glideagante (V64-4) är favorit och det känns inte motiverat i ett tufft stolopp. Hon kan i och för sig vara med och slåss om en fin placering men hon är absolut ingen klar vinnare. Överstreckad.

Patrik Fernlund (Trav365)

DAGENS SÄKRA

6 Omega Boko (V64-6) gjorde ett kanonlopp senast efter galopp. Har mycket hög kapacitet och sitter troligtvis i ledningen direkt. Väl i ledningen blir Omega Boko svårslagen och det känns som en intressant spik.

DAGENS DRAG

5 Staro Conch (V64-3) var riktigt tapper senast efter ett tungt lopp. Jennifer Tillman är en av landets bästa lärlingar och jag tror hon har bra chans att leda hela vägen med Staro Conch.

1 Gossip’s Queen (V64-1) är värd en seger och den kan komma i kväll.

DAGENS AVSLAG

14 Beanie M.M. (V64-6) är en fantastiskt bra häst men att stå med 20 meters tillägg är inte lätt. Flera bra motståndare finns på startfållan och risken är att Beanie M.M. får för långt fram under slutrundan. Jag står över.

ANNONS

Vad betalar du för din bilförsäkring? Jämför och pressa priset här!

Extern länk från Compricer

Jämför!

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel