Jag var fel ute – då kommer alla personangrepp

SPEL

Micke Nybrink om veckans V64

Att vara travkrönikör på Nordens största tidning är intressant.

Jag får måååånga mejl, ofta från frustrerade människor. Roligaste läsningen är utdömningarna.

De där totala personangreppen. Vad är ni för jeppar egentligen?

Okej, jag tippade som ett arsel i helgen. Det ska erkännas. Oftast är det ju också så, det går inget vidare. Men så är det för de flesta, även för storspelaren som jag satt bredvid i lördags. Han drog en miljon på V75 men så är det inte varje lördag. Man läser på som en tok och spelar som en dåre – spricker nästan alltid men någon gång om året smäller det till. Ibland kan det gå flera år?

Det handlar inte om att ha flest rätt, utan enbart om att ha rätt vid rätt tillfälle. Har man inte fattat det är det dags att byta bransch – då är man ingen spelare.

En da Vinci i sin genre

Hur som helst, ett roligt mejl utlovades och här har ni ett mästerverk som droppade in efter helgens spelfiasko. Det är en da Vinci i sin genre. Konstnären heter Yohanes Hailu och han skriver så här:

”Hur har du kommit till trav världen.. Du e ju för fan,,, sämst på tippa... Jag fattar inte,,, DU ger ju va fan samma jävla tips som alla andra. Men när din djävla käft går, så e det bara raka spåret... det kommer inga kurver,,Bara vinna.. hahaha! Nix! Byt rock,,, och Ge fan bra tips... Vem fan vill ta rygg på sådan som du... Du kommer ju aldrig i mål.. Du e värre en koljinii.. skärpning nu Micke... Du kan bättre... ------Kom igen du har inte ett rätt,,,’”tips går ut på att hitta det andra inte hittar..”... Sen en sak till låt andra tala till punkt,,, så kanske det blir bra,, och ,man kanske följa debatten mellan dig och nillson...(onsdag v64) ----Sen har du ingen Joker face.. När du lossar på V64.. så syns det direkt... Då sågar du alla oxå.. -Alltså dålig trav skalle..Ska du vara förbild.. pass på dig. Jag har fan mig dragit in mer än 25 tusen sista 3veckorna.. och då har jag inte tagit rygg på dig.. Då hade jag säkert gott bak ngra tusen.. !!!!”

Det går inte ihop

En Mona Lisa, eller hur? Konstigt nog har de alltid vunnit när de skriver, de vet exakt hur man gör, pengarna rullar in. Ändå är de så förbannade? att de glömmer allt de lärt sig i skolan?

Jag får det inte att gå ihop. Är man inte på bra humör när man är en vinnartyp? Då sitter man väl inte hemma på kammaren och skriver osande hatmejl till en person man aldrig träffat?

Veckans tips

Micke Nybrink