Spel

”Hammarby får svårt på Olympia i kväll”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Hammarby har inte alls övertygat och jag är egentligen inte förvånad. Det finns få klasspelare i truppen och jag tror laget får det mycket svårt på Olympia i kväll. Helsingborg har en helt annan trygghet i sitt spel och Henke Larsson och kompani liras till fina 1,70 hos Betsson.

DAGENS DRAG

Dynamo Kiev är riktigt bra och toppar till exempel tabellen hela 15 poäng före Sjachtar. Laget nådde 0–0 i Paris och har nu ett ypperligt läge att ta sig vidare till semifinal i Uefacupen. PSG prioriterar inte cupen till fullo och känns något formlöst. Ettan är spelvärd till runt 1,80.

DAGENS AVSLAG

Träningslandskamp i hockey och Tyskland ger fjuttiga 1,40 mot Danmark. Usch. Lagen bryr sig ytterst lite om resultaten så här nära VM och att då spela ned tyskarna till ett så lågt odds känns inte alls bra. Avstå.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Ett av årets lag i NHL är så här långt Chicago som överraskat på många och är ett äregirigt lag som kommer bli jobbigt att möta i Stanley Cup. Match ett vinner Chicago på hemmaplan. Spets och slut i årsdebuten blir det för 1 Brutus Sund i V65-1 som är huvudet högre än sina konkurrenter.

DAGENS DRAG

Tyvärr har 8 Kobber Dust hamnat längst ut bakom vingen men den här hästen har en förmåga att alltid avsluta bra och det gör att man ofta tänker: ”Den där ska jag lira nästa gång”. Han behöver ha tempo på loppet och dessutom måste han komma ner i banan efter start, då kan han vinna V65-5.

DAGENS AVSLAG

’Träningslandskamperna’ i Tjeckien inför VM är väldigt svårtippade. Vilka går för fullt, vem vågar offra sig och kanske bli skadad inför VM? Har ryssarna ”lust” att vinna? Många frågetecken är det och det är spelriskabelt.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

1 Brutus Sund i V65-1 var en av de bästa treåringarna i landet i fjol, och då såg det ändå inte ut som om han var riktigt färdig. Rätt matchad, vilket är detsamma som inga onödiga starter, kan han närma sig Maharajah och kompani ytterligare i år. I kväll är han stenklar.

DAGENS DRAG

Det är svårt att vinna från åttondespår på kort distans, inget snack om den saken. Men 8 Kobber Dust i V65-5 kan ro uppgiften i land med minsta lilla klaff. Jag håller honom i alla fall för att vara den formstarkaste, och kanske också bästa hästen i loppet.

DAGENS AVSLAG

6 Verdi Hornline i V65-2 slog Chilly Willy i deras enda möte i fjol. Men då stod de lika start och Willy gick i dödens på Verdi Hornline. Aldrig att Verdi tar 20 meter på denne nu.

ANNONS

Ses vi på lördag? Stryktipset ger dig det absolut bästa från fotbollsvärlden – varje helg.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel