Spel

”Jag avstår Djurgården”

SPEL

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Champions League-laget Rhein-Neckar Löwen har hittat toppformen i handbollens Bundesliga. Det stjärnfyllda laget har sex raka segrar och förlänger sin segersvit mot ett Füchse Berlin som inte alls imponerade på hemmaplan senast. Odds: 1,25.

DAGENS DRAG

Storvreta dras åter med många skador (fem spelare) och låter nu Christian Isaksen stanna hemma när laget beger sig till Falun. Där väntar en ligacupsemi – en uppgift som Storvreta inte alls lägger fokus på. Ettan till 2,00 (Unibet) tycker jag känns klart spelbart.

DAGENS AVSLAG

Matchen på Hovet mellan Djurgården och Luleå tycker jag känns helt öppen. Djurgården behöver poängen mest – men Luleå är farligt med Bartecko/Omark/Harju i spetsen och spelar utan press på sig. Jag avstår.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Det finns inget som tyder på att 3 Spacechip Broline (V65-3) inte ska förlänga sin segerrad. Det blir sjätte raka segern för henne och hon kommer då att vara fortsatt obesegrad hos Svanstedt. Hon har inga riktiga hot på start utan de står 20 meter efter från start och lär så också vara när de går i mål.

DAGENS DRAG

Mer Svanstedt blir det i den avslutande V65-avdelningen som också är DD-2. 11 Super Boy gjorde en väldigt strong debut för Åke och han lär säkert bli favorit men med tanke på spåret kan vi få bättre betalt än väntat, både på vinnarspelet och streckspelen.

DAGENS AVSLAG

Linköping är elitseriens bästa bortalag och är favorit när de möter ett Brynäs som haft det tungt ett tag. Brynäs tjuvstartade i tisdags och har matchtempot uppe och de har dessutom mycket bättre motivation. Se upp för favoritfall.

LARS ÅGREN

DAGENS SÄKRA

6 Gratiano (V65-2) övertygade stort i debuten hos Svanstedt senast. Han galopperade bort över 50 meter i starten men kunde ändå slå av alla till slut. Nu är det autostart och med förra loppet på näthinnan lär han bli svårslagen i klassen om inget händer. En bra spik att luta sig emot.

DAGENS DRAG

10 Copigirl (V65-3) lyser av toppform för dagen och har en helt missvisande resultatrad. Näst senast flög hon fram till slut bakom bland annat Hasse Molar. Nu senast blev hon grovt störd och tappade allt men såg riktigt fin ut bakom fältet sedan. Hon kan mycket väl vinna och rensar bra.

DAGENS AVSLAG

Eftersom jag tror att Gratiano vinner V65-2 så är 10 Athenian ett självklart avslag. Han har fått snabba pengar på sig och har en svår uppgift här. 3 Follow Me Ås (V65-4) är i skrivande stund streckfavorit vilket är helt fel.

ANNONS

Missa inte Djurgårdens heta playoff-rysare ikväll – streama direkt på Sportbladet!

Extern länk från Sportbladet

Se matchen här!

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel