”Räkna med målsnålt”

Sportbladets expert ger dig bästa landslagstipsen

Onsdagen bjuder på flera såväl sportsligt som spelmässigt intressanta träningslandskamper.

Bland annat så tar sig Lagerbäcks manskap an Holland i Amsterdam och i Berlin väntar ett prestigemöte mellan Tyskland och England.

Sportbladets Marcus Källberg tipsar om de bästa specialspelen.

Holland–Sverige

Över/under 2,5 mål

Spel: Under. Odds: 1,91.

Spelbolag: Pinnacle.

Kommentar: Träningsmatcher är oftast ganska avslagna och med tanke på de båda lagens offensiva avbräck blir detta knappast ett sprakande målfyrverkeri. Då Sverige saknar en sliten Ibrahimovic samt en formsvag Elmander och holländarna har bland andra van Nistelrooy, Robben och Huntelaar på skadelistan är underspelet klart intressant.

Ukraina–Norge

Över/under 2,5 mål

Spel: Under. Odds: 1,73.

Spelbolag: Paddy Power.

Kommentar: Inte lika bra odds som på Sveriges match men här känns underspelet än starkare. Ukraina saknar sin ordinarie anfallsduo Sjevtjenko – som fortfarande är tongivande i landslaget – och Voronin, medan Norge kommer till spel utan namn som Carew, Iversen och Helstad. Visar bara lagen upp ett någorlunda fokuserat försvarsspel blir det knappast mer än två mål i detta möte.

Slovenien–Bosnien

1X2 Handicap

Spel: Slovenien (-1). Odds: 3,85.

Spelbolag: Betsafe.

Kommentar: Slovenien har sett bra ut i höstens VM-kvalmatcher och man har ett slagkraftigt lag på gång igen efter några sämre år. Bosnien saknar i stort sett hela sin ordinarie backlinje samt viktige defensive mittfältaren Rahimic och ser sårbart ut bakåt. Testar ett handicapspel på slovenerna till ett fint odds.

Tyskland–England

Halvtid/full tid

Spel: 1/1. Odds: 3,75.

Spelbolag: Ladbrokes.

Kommentar: Ett prestigeladdat möte i Berlin där ett skadesargat England troligen får det jobbigt mot ett heltänt hemmalag. Engelsmännen har drabbats av många återbud och frånvaron av tongivande namn som Rooney, Gerrard, Lampard och Ferdinand samt Joe och Ashley Cole blir troligen alltför kännbar här.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.