”Hon knappar in på storfavoriten”

avMadeleine Brohlin

Oddsen inför fredagens Let's Dance: ”Bianca ser ut att kunna upprepa den bedriften”

1 av 2 | Foto: CAROLINA BYRMO
Dansbandssångerskan Elisa Lindström och hennes danspartner Yvo Eussen, är favorittippade.

Här är oddsen som visar att Bianca Ingrosso närmar sig favoriten Elisa Lindström i Let's Dance.

– Det ligger i familjen Ingrosso att gå bra i Let's Dance, Benjamin Ingrosso vann tävlingen 2014 och nu ser Bianca ut att kunna upprepa den bedriften, säger Jonas Nilsson på Unibet till Sportbladet Spel.

Fredag betyder ett nytt avsnitt av Let's Dance och ännu en deltagare kommer tvingas lämna programmet.

Förra veckan var det skådespelaren Johan Rabaeus som låg sämst till enligt oddsen att vinna programmet. Och det var även han som fick lämna.

”Knappar in på favoriten”

Inför den här fredagen är det samma favorit i topp att vinna hela Let's Dance 2016; dansbandsprofilen Elisa Lindström. Men hon har tuff konkurrens av bloggaren Bianca Ingrosso.

– Det är fortsatt Elisa Lindström som är favorit (3.50) att ta hem Let's Dance 2016, noterbart är att hon nu skuggas av Bianca Ingrosso (4.50) som knappar in på favoriten. Det ligger i familjen Ingrosso att gå bra i Let's Dance, Benjamin Ingrosso vann tävlingen 2014 och nu ser Bianca ut att kunna upprepa den bedriften, säger Jonas Nilsson.

”Har stärkt sina aktier”

Enligt oddsen kan Instagramstjärnan Toni Prince andas ut den här veckan.

– Vi noterar att Isabel Adrian Angello har tappat förtroende från spelarna och är nu favorit att åka ut på fredagskvällen, medan Toni Prince har stärkt sina aktier och gått åt andra hållet och tippas få vara kvar i programmet åtminstone en vecka till, säger Jonas Nilsson.

ARTIKELN HANDLAR OM