”Herregud, jag får hjärtklappning”

SPEL

Ensamma mamman vann tio miljoner – då vill hon hjälpa behövande

Den ensamstående mamman i medelåldern har haft det tufft ekonomiskt.

I lördags lämnade hon in två Lottorader och en rad på Joker för 22 kronor. Hon vann tio miljoner kronor. Nu vill hon hjälpa andra ekonomiskt.

– Det går inte att fatta att det är sant, säger kvinnan.

Utan heltidsjob och ensamstående mamma.

Ja, då kan det vara svårt att få ekonomin att gå ihop.

Så har det i alla fall varit för den medelålders kvinnan från Stockholm. Efter helgens Jokerdragning behöver hon inte oroa sig det minsta. Hon vann tio miljoner kronor.

Hade gråten i halsen

När hon fick prata med Svenska Spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson, var hon tagen av stunden och hade gråten i halsen.

– Herregud, jag får hjärtklappning. Jag har rättat min Jokerrad flera flera gånger men inte vågat tro att det verkligen stämmer, säger vinnaren och fortsätter:

– Här sitter man som ensamstående mamma med lite ont om regelbundna jobb och har spelat två Lottorader med Joker som jag alltid gör. Och så dras mitt Jokernummer och plötsligt har jag vunnit tio miljoner. Det går liksom inte att fatta.

”Kommer resa”

För storvinsten kommer kvinnan bland annat lösa lån, spara för framtiden, ge barnen en stabil ekonomisk framtid och inte minst hjälpa andra som behöver. Men det finns en sak till.

– Kryddan blir att resa. Det är helt sanslöst att det här händer mig, man frågar sig själv är det här ett skämt eller inte, avslutar vinnaren.