Spel

– Milan vinner på hemmaplan

SPEL

Sportbladets spelexpert Marcus Källberg om söndagens säkra

Här är Dagens Bästa Spel, söndag 31 januari 2010.

Marcus Källberg

DAGENS SÄKRA

Både Manchester City och Milan har lämpliga hemmauppgifter mot ­bottenlagen, Portsmouth respektive Livorno. 1,30 på båda ettorna och den dubbeln till 1,69 känns som ett starkt spel.

DAGENS DRAG

Getafe har fått tillbaka ­flera spelare efter skada och övertygade i derbyt mot Atlético Madrid. Bra chans mot Racing också. Intressanta odds även på Örebro hemma mot ett skadedrabbat Malmö samt på Almeria mot ett försvagat Valladolid.

DAGENS AVSLAG

Mallorca på bortaplan ska inte förväxlas med det lag som har nio raka hemma. Bortaspelet har överlag varit svagt och dessutom saknar man tre viktiga ­spelare här. Avstå den tvåan.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

I veckan vann bottenlaget Troja/Ljungby borta mot serieledande Leksand. I dag möts de igen. Jag tror inte att Leksandsspelarna är nöjda med förra matchen och revanschlustan måsta vara stor. 1,45 på Leksand.

DAGENS DRAG

Tommy Karlstedt vann ­V75-1 i går lade grunden till min 7:a och bakom 6 Ravello i V65-1 kan han lägga grunden till 6 rätt. Hästen fick inte chansen i V75-Mästaren men innan det var han bra. Endast sex hästar med i fältet, vilket gör saken enklare med tanke på spåret.

DAGENS AVSLAG

10 Ronda Brick var riktigt bra senast, men trots det är jag inte säker på att hon vinner V65-3. Hon har bakspår och möter hingstar. Ta inte bort henne helt och hållet, men gardera.

Tomas Brolin (Spelexpert hos Nordicbet)

DAGENS SÄKRA

I dag testar jag en dubbel med två topplag hemma mot bottenlag. Manchester City slår krisdrabbade Portsmouth och Leverkusen förstärker serieledningen då de möter svaga Freiburg. Dubbeln ger 1,67.

DAGENS DRAG

Petter Hanssons Rennes får tillbaka spelare från Afrikanska mästerskapen och bör enkelt slå jätte­jumbon Grenoble som dessutom saknar en del spelare. Jag tror att Rennes vinner med minst två mål till odds runt 2,20.

DAGENS AVSLAG

Sverige har inte imponerat i bandy-VM och har haft problem då Ryssland och Finland satt hög press. Tyvärr tror jag att ryssarna med Rjazantsev, Svesjnikov och Lomanov i spetsen tar hem finalen.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till nedan!

ANNONS EXTERN LÄNK

Se samtliga Champions League-matcher på C More! Beställ här

C MORE

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel