”Hon leder allsången nästa sommar också”

Publicerad 2014-07-28

Petra Marklund får förnyat förtroende enligt spelbolagens odds

Förnyat förtroende Petra Marklund får leda Allsång på Skansen även nästa år, i alla fall om vi får tro spelbolagens odds.

Hård kritik och dåliga tittarsiffror.

Men enligt spelbolagens odds får Petra Marklund förnyat förtroende som programledare för Allsång på Skansen och leder programmet även nästa sommar.

– Hon börjar bli varm i kläderna, säger Axel Sellén på Unibet.

Petra Marklund fick en tung inledning som programledare för Svt-succén "Allsång på Skansen". Hon fick utstå mycket kritik på sociala medier efter sin premiär och det har varit tungt även när det kommer till tittarsiffrorna.

"Publiken accepterar henne"

Men Petra Marklund kommer trots motgångarna att leda den populära allsången även nästa år, åtminstone om vi får tro på spelbolagens oddssättare.

Hos Unibet ger ett spel på Petra Marklund som programledare 2015 bara 1,40 gånger insatsen tillbaka.

– Vi ser Petra Marklund som klar favorit att leda allsången även nästa sommar till oddset 1,40. Hon börjar bli varm i kläderna och har själv sagt att det känns bättre och bättre vartefter programserien har pågått. Det verkar även som om publiken accepterar henne som en naturlig del av programmet efter en del syrliga kommentarer från tittarhåll tidigare i sommar, säger Axel Sellén.

Kan glömma Anna Book och Sean Banan

Bland de närmaste konkurrenterna hittar vi Sarah Dawn Finer (4,00) och en comeback för Måns Zelmerlöw (5,25) men båda de utfallen är betydligt mindre sannolika än en fortsättning för Petra Marklund.

Bland de mindre sannolika alternativen hittar vi exempelvis Tomas di Leva (75,00) Anna Book (100,00) och Sean Banan (500,00).

Minimedia