Spel

”AIK tar sig till semifinal i kväll”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Innebandyslutspelet har varit lurigt så här långt. Det är bara AIK av topplagen som har varit pålitligt. I kväll vill Niklas Jihde och kompani fixa semifinalbiljetten – ytterligare en bussresa till Göteborg (Pixbo) lockar inte?... Odds: 1,40. Utöver AIK så finns det få starka favoriter.

DAGENS DRAG

Får Kärpät bara hål på Jokerits målvakt Juuso Riksman så tror jag att laget vinner komfortabelt här. Kärpät är klassen bättre än Jokerit – och är klart spelvärd till 2,00 (Bwin). Zenit kan mycket väl vända på 2–0 underläget från första matchen i Udine. Ettan spelas till1,72.

DAGENS AVSLAG

Jyp rekommenderade jag spel på senast. Men trots att laget vann den tredje kvarten mot TPS så imponerade laget inte. Nu är det bortafajt och jag litar inte på tvåan till 1,95 utan ­säger pass den här gången.´

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Även om inte dagens distans, 2?140, är den optimala för 1 Torvald Palema i V65-4 ser det ut som att han kommer anföra det här från start till mål. Startsnabbheten har han och när han väl sitter i spets finns det ingen som kommer utmana honom. Det innebär spets och slut.

DAGENS DRAG

2,65 på Skellefteå mot ett lag som inte spelat på ett tag är ett bra odds. Ju längre matchserien håller på ju mer blir det Färjestad som får greppet. Men i dag gynnas Skellefteå av att de har spelat nyligen och då blir det svårt för FBK som inte spelat på ett tag.

DAGENS AVSLAG

4 Stardust Night i V65-1 vann flera segrar när hon flyttades till Åke Svanstedt men jag tror att hon hamnat i en klass där hon möter det motstånd som gör henne till en av flera, men jag är tveksam till henne.

MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

Regerande Olympiatravsmästaren 1 Torvald Palema laddas för att försvara sin titel och gör comeback i snabbloppet V65-4 på Åby. Som han såg ut i kvalloppet för att få starta igen så tar han motståndare som 3 Laddie, 4 Excallibur och 6 Kocabar.

DAGENS DRAG

Lutfi Kolgjini är Sveriges hetaste tränare och kusk hittills i år. På V75 på Momarken i lördags visade han hur laddat han har i ladan för tillfället. Jag provar med att spela en rak Dagens Dubbel med Luddehästar – 5 Ivanhoe Diamant i DD-1 och 6 Tornado S.R. i DD-2.

DAGENS AVSLAG

4 Stardust Night i stoloppet V65-1 har en mycket fin vinter bakom sig, men senast såg hon inte lika rolig ut även om förhållandena inte var de bästa. Det här är ett öppet lopp och jag väljer att ta med flera hästar på mina kuponger.

ANNONS

Vad betalar du för din bilförsäkring? Jämför och pressa priset här!

Extern länk från Compricer

Jämför!

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel