Spel

Stjärnfyllt Helsingborg krossar motståndarna

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Väsby håller inte superettan­klass och blir inte bättre av att AIK-lånen Daniel Gustavsson/Pontus Engblom inte kan vara med i dag när Helsingborg kommer på besök med alla sina stjärnor. Vinner enkelt till 1,40.

DAGENS DRAG

Jag tycker det finns två sunda ettor i Spanien; Espanyol (2,15) och Valladolid (2,20) ses båda med sunda visntchanser. Espanyol är i hysterisk form och spelar för nytt kontrakt. Betis hemma låter perfekt?... Valladolid möter ett Osasuna med flera avbräck.

DAGENS AVSLAG

Jag gav rött sken till cupen i går; och vad säger man. Elfsborg, Trelleborg, Hammarby kryssade alla?... I dag då? Assyriska är cupfavorit trots stor rotation mot Häcken. Bräcklig etta.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

3 Otto Streamline, V65-5 är snabb från start och har läget för att segla iväg till spets. Vann därifrån näst senast och jag ser framför mig ett loppscenario där han gör så igen. Det blir inte Kontio som kör, men det gör detsamma.

DAGENS DRAG

5 Iceland i V65-6 är pil­snabb från start och tar hand om ledningen omgående. Han såg klart förbättrad ut senast och när han tävlar på topp kunde han utmana de bästa i sin kull. Nu är inte dem med utan det här gänget fäller han alla dagar i veckan.

DAGENS AVSLAG

9 Ausbo Charlie (V65-2) var bra näst senast men senast fick han det inte att stämma i inledningen och fick då backas ner i rygg på ledaren. De tendenserna får han inte visa i dag för då är han stekt.

MATTE FORSLUND

DAGENS SÄKRA

Sävehof förlorade överraskande senast och kommer vara grymt revanch­suget nu. Jag tror att de kör över Guif helt och hållet. Guif är också mycket sämre på bortaplan än hemma. Svenska Spels 1,37 är taget.

DAGENS DRAG

Espanyol har bra form med tre raka utan förlust, och har kanonchans hemma mot Real Betis (2,20). Sevilla får tillbaka flera spelare till kvällens match mot Real Madrid, samtidigt som Real har stora problem. Saknar bland andra Arjen Robben. Jag lirar Sevilla till 2,70 hos Svenska Spel.

DAGENS AVSLAG

Rosengård på bortaplan mot Värnamo till 1,75 är mitt avslag. De fick en poäng i premiären utan att glänsa och att de ska vara så stor favorit här är fel enligt mig. Värnamo kan mycket väl skrälla.

ANNONS

Ses vi på lördag? Stryktipset ger dig det absolut bästa från fotbollsvärlden – varje helg.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel