Spel

”Vill mycket men saknar kvalité”

SPEL

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Tåget gick för Nybro Vikings senast. Nu får laget enbart koncentrera sig på en sak; kvalet. Martin Karlssons Troja siktar däremot uppåt mot play off, är helmotiverat och mycket starkt på hemmaisen i Sunnerbohov. Ettan känns klart sund till 1,55.

DAGENS DRAG

”Landskampsveckor” är ingen höjdare för en sportspelare. Kvalitén på utbudet blir därmed kraftigt försämrat. Dagens näst bästa spel tror jag att Frölunda är till 1,75 hos Expekt. Brynäs vill mycket – men saknar en hel del kvalité för att skrälla här. Vettig etta.

DAGENS AVSLAG

Det finns många svårspelade matcher i?kväll. En av dessa är Brasilien som möter Italien på Emirates i London. Brasilien saknar bland andra Kaká och jag hittar inget spelvärde i den här matchen. Kryssrisken är stor.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Perfekt inne på pengarna i V4-3, lunchdubbelns andra avdelning är 3 Quantum Oliver. Han debuterade på ett strålande sätt senast för Flemming Jensen då han vann från utvändig position med krafter kvar. Bra läge ger övertag på övriga som räcker in i mål.

DAGENS DRAG

I ett väldigt svårtippat lopp, V65-1, kommer det att ge bra odds om man hittar vinnaren och jag lägger min röst på 5 Chogo. Han gillar kort distans och att vara med där framme direkt, gärna spets. Han är också den i loppet som är närmast toppform.

DAGENS AVSLAG

9 Fiona Southwind i V65-5, DD-1 tror jag får svårt från bakspår över kort distans. Det finns flera bra hästar med framspår och någon av dem kommer säkert att få ett bättre lopp än favoriten och då har vi ett favoritfall.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

3 Global Kyanite i V65-6 vann lätt från ledningen i comebacken. Känslan är att den segern inte var någon tillfällighet, utan att det kan vara på väg att lossna rejält för henne. Hon är en bra V65-spik, men singlas även med fördel på DD-spelet, för den som föredrar den spelformen.

DAGENS DRAG

9 Citius tar nog bort åtminstone runt hälften av kupongerna om han vinner V4-1 på Åby, en kul spik att inleda med. Vidare gör 4 Corcovado – inledde karriären strålande – intressant comeback i V4-2. Som bortvald av sin tränare Åke Svanstedt kan han bli lite bortglömd.

DAGENS AVSLAG

4 M.T.Ego Trip i V65-3 har absolut kapacitet att vinna, han är nog loppets bästa häst. Men han har också visat att han inte är att lita på. Får visa stabilare takter innan han spikas.

ANNONS

Säkra spikar, givna helgarderingar och sjuka skrällar. Fixar du 13 rätt på Stryktipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel