”Zlatan”-blåsningen som lurade Lagrell

Av: Tobias Carlsson, Minimedia

Publicerad:
Uppdaterad:
Lars-Åke Lagrell och den falske Zlatan – Ehsan Dadiar.
Foto: MONTAGE
Lars-Åke Lagrell och den falske Zlatan – Ehsan Dadiar.

Här blir svenska fotbollsförbundets ordförande Lars-Åke Lagrell blåst av Zlatan-imitatören Ehsan Dadiar. Via telefon framför den falske Zlatan sitt krav för en återkomst till landslaget: förbjud vuvuzelorna.

– (Tystnad) Ja... Eh, alltså..., svarar den förvånade förbundsbasen.

Det har diskuterats och debatterats en lång tid nu: kommer Barcelona-stjärnan Zlatan Ibrahimovic någonsin dra på sig den blågula landslagströjan igen?

Lagom till höstens EM-kval tycks beslutet ha mognat fram – åtminstone trodde svenska fotbollsförbundets ordförande Lars-Åke Lagrell det när han blev uppringd av ”Zlatan”.

– Det börjar närma sig för mitt beslut om landslaget, och det ser inte så ljust ut, säger ”Zlatan” och refererar till Unibets odds på 4.50 för en återkomst till blågult.

”Kan du ge mig ditt ord?”

Men ”Zlatan”, som egentligen heter Ehsan Dadiar och är en känd Zlatan-imitatör, kan trots oddset tänka sig en comeback – på ett villkor.

– Det enda jag förväntar mig är att vi inte får dessa vuvuzelor till Sverige. Kan du ge mig ditt ord på att vi inte får dem till Sverige?

– (Tystnad) Ja... Eh, alltså. (Tystnad) Ja, det är jättebra, men du – vi behöver dig. Jag hoppas inte att din landslagskarriär ska vara över än, svarar den minst sagt förvånade förbundsbasen, och försöker bolla över frågan till Erik Hamrén i stället.

Saknar vuvuzelorna

Direkt efter samtalet ringde den falske Zlatan tillbaka till Lagrell och förklarade att det hela var ett skämt.

– Han tog det väldigt bra. Först var jag lite skraj att han skulle bli arg, men han skrattade och erkände att han gick på det stenhårt, säger Dadiar.

Håller du med den falske Zlatan om att vuvuzelorna borde förbjudas?

– Nu så här i efterhand saknar man dem nästan. Det var charmigt och en del av VM, men jag vill nog slippa dem här.

Se blåsningen här [Extern länk]

Här är VM-tutan alla snackar om

SHOP Sommarplåga eller skönsång? Avgör själv – med en egen Vuvuzela!

Publicerad: