”Avstå spel på Djurgården”

SPEL

Lundkvist om dagens avslag – här är alla spel

✓ BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

En dag med listan fylld av golf och friidrottsheadar kan man tänka sig en favoritdubbel till blygsamt odds på de bästa av de bästa. Roger Federer förlorar knappast semifinalen mot Tommy Haas i Wimbledon och Bekele vinner 5? 000-metersloppet på Bislett.

DAGENS DRAG

Kaymer var hela åtta slag före Kjeldsen under första rundan i Frankrike. Spela Kaymer som bank och bygg sedan dubblar och tripplar med Poulter, Kim, Watney och Weekley. Tio spel a tio kronor. Om inte Kaymer tappar känslan helt över en natt kan det bli ett hyggligt ax.

DAGENS AVSLAG

Okej att Djurgården är favorit i damallsvenskan mot Kristianstad som klappade ihop helt mot Umeå. 1,10 är dock inte spelbart. Så stor skillnad är det inte. Ett förstärkt Kristianstad är inte oävet och 6,95 på tvåan är kraftigt överodds.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Fem starter och fem segrar så här långt i karriären för 6 Viola Silas i V65-2. Senast var det Guldstoet på Axevalla där hon gick utvändigt ledaren sista varvet och trots att bra hästar liftade med i rygg krossade hon ledaren och höll undan till seger. Precis som i dag.

DAGENS DRAG

Med tanke på spårlottningens utfall måste man tro att 4 Hoity Toity Face ska kunna vinna V65-5, DD-1. Cleo Nalan är ingen snabbstartare och när hon fick åttonde spår minskades hennes chanser samtidigt som Hoity Toity Face drar till ledningen och förhoppningsvis stannar där in i mål.

DAGENS AVSLAG

Svanstedt har lyckats kvala in fem hästar till finalen av Diamanstoet, V65-1. Han kommer dock inte att vinna själv med 12 Hepburn Broline som fått sämsta läget. Spår tolv, men hon kommer säkerligen att ha en hel del spel på sig.

✓ MATTE FORSLUND

DAGENS SÄKRA

I kväll är det Bislett games och på 400 meter för damer så är Sandra Richards helt stenklar mot Ohuruogu. Det är klasskillnad mellan dem och endast ett fall, om ens det, kan hindra Richards från att vinna den här headen. 1,10 är bra bankränta på en dag.

DAGENS DRAG

Visst tror man att Asafa Powell slår Donovan Bailey, men det är ändå 100 meter och en dålig start kan ställa till det. Sen tror jag att Powell siktar stenhårt på VM och inte är på topp än. Jag prövar en liten slant på Bailey till 3,80 på Svenska Spel. Det är definitivt för högt odds i alla fall.

DAGENS AVSLAG

Andreas Thorkildsen har varit skadad och formen är osäker. Han står i 1,75 mot Tero Pitkämäki och det måste vara för lågt med tanke på skadan. Jag avstår helt för jag tycker ändå att Thorkildsen är den bättre av dem.