Spel

DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Jag gillar verkligen inte de här ”landskampsveckorna”. Det är därmed i princip ­bara hockey på listan – och efter uppehållet så är den svårtippad.

Det finns inga starka banker i?dag. Men en trolig favorit är Lukko hemma mot KalPa. Ettan ger fina 1,95 på Expekt. Men säker? Nej?...

DAGENS DRAG

Jag hittar inga bra 1x2-spel i?dag. Kör lillpengen på den här över/underspelsdubbeln till 2,72 hos Svenska Spel: IKOBjörklöven: Över fyra mål. Tycker ­”linan” är för låg. Odds: 1,65. VSKBroberg: Över åtta mål. VSK är revanschsuget! Broberg är bra framåt. Odds: 1,65.

DAGENS AVSLAG

Rögle dras med skador och sjukdomar på ett helt koppel av spelare. Trots det står laget i under två gånger pengarna mot Brynäs. Jag lockas inte av det oddset – jag avstår faktiskt elit­serien helt i?dag.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Troja/Ljungby hemma och borta är två vitt skilda lag, en poäng så här långt på bortaplan! Samtidigt är Växjö ett väldigt starkt hemmalag. Tvåa i den tabellen och även om Troja gjorde en bra match senast måste hemmaseger för Växjö till 1,35 vara dagens klara. V65-5 vinner 5 Copper Beech.

DAGENS DRAG

V65-3, ett lärlingslopp där jag provar en slant på 1 Clean Stall. Han tränades av Stefan Melander förut och visade bra klass flera gånger men var väldigt ojämn. Nu är han sydlänning och senast smögs han med och spurtade till seger. Han är snabb ut och kan återigen få en smygresa.

DAGENS AVSLAG

6 Classic Grand Cru (V65-5) är säkert ett alternativ för många spelare om de ska gardera favoriten, men det är ingen bra ide. Han åkte dit redan i lottningen när han hamnade utvändigt om Copper Beech, loppet är kört för honom.

Glenn Strömberg (Expekt)

DAGENS SÄKRA

Jag hittar två bra banker i tyska handbollens Bundesliga. Gummersbach och Kiel vinner oftast och lever upp till favoritskapet även här, Gummersbach till 1,14 mot Dormagen och Kiel till 1,11 mot Füchse Berlin.

DAGENS DRAG

Rögle har två raka bortasegrar och självförtroendet är på topp. Hemmaspelet har inte alls varit lika poäng­givande som normalt men nu kommer tredje segern i Ängelholm mot ett Brynäs som har två raka förluster bakom sig.

DAGENS AVSLAG

Träningsmatch i fotboll och även om Iran ska vara favorit mot Island köper jag inte oddset 1,55. Nej, här blir det avslag!

ANNONS

Målglatt möte eller straff på övertid? Spana in veckans matcher på Europatipset – fixar du 13 rätt?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel