Spel

”I kväll kommer det första målet, Zlatan”

avAnders Svensson, Minimedia

Lågt odds på att svenskens första fullträff i Champions League kommer i kväll

Foto: ap
Att Zlatan Ibrahimovic gör mål mot Rubin Kazan i kväll ger 1.75 hos spelbolaget.

Zlatan Ibrahimovic väntas delta i kvällens Champions League–match mot Rubin Kazan. Enligt oddsen talar mycket för att hans första mål i turneringen kommer då.

– Barcelona kommer ha ett massivt bollinnehav och chanserna lär inte saknas, säger Andreas Slätt på Unibet.

Zlatan Ibrahimovic vilade hela matchen mot Valencia i helgen på grund av knäskadan han ådrog sid i Sveriges VM-kvalmatch mot Albanien. Däremot väntas Zlatan vara med i Barcelonas uppställning i kvällens Champions League-match mot Rubin Kazan, och enligt spelbolaget Unibet talar mycket för att hans första Champions League-mål i Barca–tröjan kommer nu.

– Barcelona kommer ha ett massivt bollinnehav och chanserna lär inte saknas, säger Andreas Slätt, marknadschef på Unibet.

Två svenskar i farten

Spelbolaget har även odds på om de övriga svenskarna, Olof Mellberg och Dusan Djuric, gör mål i den kommande omgången av turneringen. Trots fin form och två mål i landslaget samt mål i senaste ligamatchen står oddset högt på Mellberg som målskytt.

– Det är inte omöjligt att Mellberg kliver upp på en fast situation och knoppar in en boll. Fast han är ändå mittback och han hamnar inte allt för ofta i avslutslägen, menar Slätt.

Djuric het

Dusan Djuric har också gjort mycket bra ifrån sig i FC Zürich den senaste tiden vilket resulterade i en landslagsplats till VM-kvalmatcherna mot Danmark och Albanien.

– Djuric gjorde ett starkt inhopp i matchen mot Real Madrid och han har visat att han kan göra mål mot kvalificerat motstånd när han bombade in boll i krysset mot Milan. Nu möter han Marseille och det skulle vara kul om han fick sätta en, säger Slätt.