Strömberg: Barcelona är världens bästa lag

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Dagens bästa spel 29 september.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Spelformen är fortsatt strålande. Allt gick in i går igen: Brann (1,90), Luleå (2,25) och Elfsborg (2,10). I dag har vi en ny bra speldag framför oss. Jag gillar Peterborough – för att de underskattas av oddssättarna. Nu får vi 1,85 mot ett skadedrabbat Plymouth. Sheffield U liras till 1,70.

DAGENS DRAG

Swansea har nästan svårt att få ihop en full trupp till mötet med Doncaster. Laget har sedan tidigare dragits med skador på fyra starka spelare. Inför dagens match saknas ytterligare fyra: Ferrie Bodde, Joe Allen, Nathan Dyer och Jordi Lopez! ”Donny” spelas till goda 2,35.

DAGENS AVSLAG

Lyon valde jag att lyfta fram som drag senast i CL när laget slog Fiorentina hemma. Men i dag avstår jag spel. Debrecen återfår spelare och var överraskande starkt på Anfield. Tvåa till 1,40? Nej, tack.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

I Champions League är förstås både Barcelona och Arsenal klara vinnare i sina respektive matcher, Dynamo Kiev och Olympiakos heter offren. I V65-1 får övriga svårt att göra något åt 6 Hilda C.D. Hon fick en tuff öppning senast men såg ändå stark ut när hon passerade mållinjen i överlägsen stil.

DAGENS DRAG

I V65-6, DD-2, puffar jag för 3 Blue Rock som senast på V75 inte satte en fot rätt i starten och då försvann direkt. Gången före var han med i en Derbyuttagning som Staro Cold Carat vann i en snabb avslutning. En felfri Blue Rock måste ha bra chans att på hemmaplan vinna från ett bra läge.

DAGENS AVSLAG

3 Taylor Made i V65-5, DD-1, är en bra sprinter som tack vare sin startsnabbhet alltid är med i segerdiskussionen när han har bra läge. Flera i loppet har dock samma egenskaper och det tror jag fäller honom även om han spetsar.

GLENN STRÖMBERG

DAGENS SÄKRA

Lite trist och enkelt, men det är omöjligt att blunda för Barcelona som kvällens bank i Champions League. Jag kan inte tänka mig att Kiev ska kunna störa Barça på Camp Nou. Barcelona är världens bästa lag just nu. Jag kommenterar matchen på plats och ser fram emot det!

DAGENS DRAG

Rangers är starkt hemma i Glasgow och Sevilla är inte så väldigt imponerande på bortaplan. Rangers kryssade borta mot Stuttgart och ser chansen här. Ibrox är ett fort och jag gillar oddset skarpt. 3,30 är kvällens drag! Ett annat riktigt bra odds är 4,95 på Standard Liege borta mot AZ.

DAGENS AVSLAG

Inter har inte imponerat på mig i inledningen av serie A och 1,67 är lite lågt för att spela. Det är inte lätt att åka till Ryssland och möta mästarna Rubin Kazan. Jag gör också avslag på Lyons 1,45 borta mot Debrecen.

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.