”I kväll kommer första segern för Vancouver”

Experten Marcus Källberg ger dig dagens bästa spel

Dagens bästa spel 7 oktober.

MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

São Paulo är i bra slag för dagen och hemma på Morumbi tappar man få poäng. Coritiba kommer till spel utan flera ordinarie här och goda 1,57 på ettan hos Pinnacle är taget. Almtuna har imponerat stort på hemmais hittills och är normalt sett för starkt för Örebro.

DAGENS DRAG

Vancouver har öppnat säsongen med tre förluster men laget har dominerat spelet i samtliga dessa tre matcher och hemma mot Montreal har man bra chans till en välförtjänt utdelning. Sport Recife har gjort flera fina insatser på slutet. Svenska Spels 2,20 på ettan är riktigt bra.

DAGENS AVSLAG

Malmö är förvisso inte lätt att tas med hemma i Baltiska men laget är ändå för stor favorit här. H 43 gjorde en förbättrad insats mot Drott senast och laget har hög kapacitet när allt stämmer. Ettan till låga 1,75 rör jag inte.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

3 Ibiza Broline (V64-1) är kanske inte rätt typ av häst för den här rutan. Hon är faktiskt rena ryska rouletten som travare. Men jag är ändå inne på att Per Lennartssons hyperkapabla nervvrak gynnas av att tävla hemma på Valla. Kapacitet räcker och blir över; funkar hon vinner hon med 20 meter.

DAGENS DRAG

Tror en hel del på 7 Zyrano Boko i V64-2, klasshäst. 3 Elle de Mai (V64-3) kan överraska om hon lyckas spetsa. Klaus Kern friskar på. 1 Super Khan (V64-5) är draget på dubbeln. Formen är kanon, han smyger med och speedar loss. 11 Help (V64-6) tror bara jag och Per Nicklasson på. Perfekt!

DAGENS AVSLAG

Taskig feeling och jackpottvarning när man tror att alla favoriter kan vinna. Ingen är chanslös, möjligen lever 8 Euro Love D.E. (V64-3) farligt från sitt katastrofala startspår. Läge att spela V6, inte V64.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

3 Ibiza Broline (V64-6) är en kanonhäst som är kapabel nog att utmana de allra bästa fyraåringarna i kullen de dagar hon står på fyra friska ben. Dagens motstånd skrämmer verkligen inte och utgångsläget är perfekt. Omgångens, i särklass, bästa spik.

DAGENS DRAG

9 Quest for Life (V64-5) såg fantastiskt fin ut vid senaste segern och är härdad i tuffa gäng. Han har höjt sig ett snäpp på slutet då han tävlat barfota runt om och det blir samma balans i kväll. Favoriten, 8 Omega Boko, lär inte komma till ledningen, och då ska min idé räknas tidigt.

DAGENS AVSLAG

11 Help (V64-6) surras det mycket om här och var – och visst, han var riktigt bra senast, men det är ingen häst som rundar ett helt gäng. Dessutom är han klart effektivast över kort distans. Han är alldeles för hårt spelad. Bort!

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.