Spel

”Spelglädjen är tillbaka”

SPEL

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Dagens bästa spel 18 september.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Det finns mängder med starka favoriter i dag. Guif siktar på en ny SM-final – bara vinner premiären i en kokande hemmahall. Drott slås tillbaka till 1,25. Andra spel: IFK Göteborg (1,40), Chelsea (1,50), Valencia (1,33).

DAGENS DRAG

Everton ser ut att ha fått tillbaka spelglädjen. Såg riktigt vasst ut mot AEK Aten i veckan. Blackburn hemma låter som en klockren uppgift till 1,80.

Eskilstuna City återfår spelare. Är för bra för att åka ur. Spelas till runt 1,70. Gif Sundsvall till 2,05

DAGENS AVSLAG

Jag blev riktigt besviken på Trelleborgs FF senast. Blev överkört av Kalmar FF.

Trots det är TFF 2,25-favorit hemma mot ett extremt formtoppat Häcken. Bräcklig favorit.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Om det är någonting som kan göra att 7 Sergei ­Hanover inte vinner V65-4 ska det vara att han ställer till det för sig från start. Han har snävt spår men klarar han av det är han huvudet högre än sina konkurrenter.

DAGENS DRAG

Det har inte gått lika bra i år som förra året men 7 Meadow Zoot i V65-1 har ett bra läge för att spräcka nollan i segerkolumnen för året. Springspåret kan han utnyttja och väl i ledningen tror jag att 11 Juan Carlos får svårt att nå honom.

DAGENS AVSLAG

Gif Sundsvall verkar få tillbaka Hannes Sigurdsson. Men mot Åtvidaberg som är en av lagets konkurrenter om kval- eller direktplats till allsvenskan blir det tufft och jag står över favoritoddset.

PATRIK FERNLUND

DAGENS SÄKRA

3 Canendel (V65-6) är en fin travare som senast hade sparade krafter. Stig H Johanssons sto har haft en hel del otur på sistone men i dag tror jag hon får visa sin höga kapacitet. Spikar även 7 Sergei Hanover (V65-4).

DAGENS DRAG

8 Lomar (V65-2) var ­fantastiskt bra senast när han spurtade fort bakom Järvsö­faks. Mycket enklare motstånd i dag och han är ett givet streck. 2 Lill Arvid (V65-5) är van vid V75-motstånd. Har formen på topp och blir att ­räkna med från ett bra utgångsläge.

DAGENS AVSLAG

15 Be Mine Pellini (V65-6) är en bra häst i grunden men formen är inte på topp. Hon är behandlad ­efter den senaste starten och riskerar att hamna ­dåligt till från det här spåret.

ANNONS

Missa inte Djurgårdens heta playoff-rysare ikväll – streama direkt på Sportbladet!

Extern länk från Sportbladet

Se matchen här!

Följ spelen HÄR – hela dygnet på Sportbladet Spel
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel