Spel

DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Det finns en mycket stark favorit i division 1-hockeyn. Jag tänker på Kovland som är klasser bättre än Njurunda. Lagen möttes nyligen – och då vann Kovland med 5–1 på bortais. Och det kunde blivit större siffror. Har nu dessutom förstärkts med Timrås Adam Nilsson. Odds: 1,30.

DAGENS DRAG

Sverige kommer med ett starkt bandylandslag till Supercupen i Finland. För motståndet i premiären svarar just Finland – en passande uppgift. Jag tror Sverige vinner med tre mål eller mer till 2,05 hos Svenska Spel.

Troja har fått upp farten nu. Slår ett skakigt IKO till 1,75.

DAGENS AVSLAG

Balrog är inget lag jag vill spela på till odds runt 1,50. Jag tycker inte laget är så pålitligt, helt enkelt.

Nu gästas man av Umeå. Ett lag som har skrällkapacitet om kontringslägena sitter. Jag avstår dock spel helt.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Bofors är lite av en runner up i hockeyallsvenskan och även om det blev dyngstryk senast (6–0 mot Leksand) tror jag att de kommer att hålla sig kvar bland topp-fyra. I dag är revanschlustan stor när Borås besegras.

DAGENS DRAG

Sprinterlopp med bilstart och framspår, det låter som ljuv musik för 6 Tough Smash i lopp 4, V5-1 på Bergsåker i kväll. Han är oerhört snabb den första biten och jag räknar med att Ulf Ohlsson sänder honom till spets och sedan tro jag att loppet är över.

DAGENS AVSLAG

Troja/Ljungby är alltid starka på hemmaplan. Men nu är det ett viktigt bottenmöte i hockeyallsvenskan mot Oskarshamn. Tränarbytet i Oskarshamn kan har ruskat om bland spelarna.

Patrik Fernlund (Trav365)

DAGENS SÄKRA

3 Knaborgs Disa (V65-5)­ har genomgått en stor förvandlig i sin nya regi. Två starter har slutat med två överlägsna segrar. Såväl distans, spår som start­metod är optimalt den här gången. Hon vinner det här loppet även om hon skulle hamna utvändigt ledaren. Bästa spiken!

DAGENS DRAG

2 Indra Millpond (V65-4) svarade för en mersmak­ande debut men i starten efter det var han sämre. Senast var han tillbaka i gott slag då han gick mycket starkt som tvåa. Har rätt så hög kapacitet och möter lite enklare motstånd i dag. Måste ha bra chans.

DAGENS AVSLAG

9 Wiss Pen (V65-3) var riktigt bra i somras. Nu i höst har han haft väldigt svårt att hitta formen. Visst, distansen gillar han, men utan form är det extra svårt att vinna lopp över 3?140 meter.

ANNONS

Målglatt möte eller straff på övertid? Spana in helgens matcher på Stryktipset – fixar du 13 rätt?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel