Orkar Karin i kapp?

SPEL

Hysén och Strömberg leder stort inför avslutningen

Betways Karin Lundgren satsar allt på ett kort inför sista omgången i Spelbolagsfajten.

Med en trippel hoppas hon kunna komma upp i dryga 3 000 kronor och därmed passera en eller kanske rentav båda sina konkurrenter.

✓ GLENN HYSÉN, 3BWin

OK, dags för sista omgången av den här rundan av Spelbolagsfajten och jag känner mig nöjd med min insats så här långt. Tusenlappen är nästan fördubblad!. Men, som jag sa när jag började, jag ger mig in den här tävlingen på samma sätt som vanligt – det vill säga för att vinna. Det blir Inget fegspel från min sida alltså. EM- och VM-kval brukar vara ganska svårspelade så här mot slutet när många lag är mer eller mindre avsågade så det gäller att hålla tungan rätt i mun. Jag spelar två singlar och en dubbel:

Skottland - Ukraina (1)

Odds: 2.05

Insats: 200 kr

Skottland toppar sin kvalgrupp, men har Frankrike och Italien i bakhasorna. Den här matchen måste man bara vinna för att ha chansen att ta vara på sitt fina utgångsläge. Skottarna brukar vara duktiga på att ta sig vidare till slutspel och med en fanatisk hemmapublik slår man ett redan avsågat Ukraina. Jag sätter 250 kronor på ettan som ger fina 2.05

-----------------------------------------------------------------------------------

Rumänien – Holland (X2)

Odds: 1.35

Insats: 200 kr

Rumänien och Holland har bägge bra slaglägen i sin kvalgrupp, hotet här är Bulgarien som ligger och skuggar. Jag tror inte att Holland förlorar den här matchen, men vågar ändå inte spela på bortaseger. Lösningen blir en gardering, X2 som ger 1.35 gånger pengarna. Jag sätter 200 kronor här också

-----------------------------------------------------------------------------------

Sista spel blir en dubbel på dessa två matcher till ett total odds: 2,78

Insats: 200 kr

Skottland - Ukraina (1)

Rumänien – Holland (X2)

-----------------------------------------------------------------------------------

✓ KARIN LUNDGREN, Betway

Hej!

Sista veckan för den här gången i spelbolagsfajten och det är inget att snacka om, både Strömberg och Hysén har varit kusligt bra. Själv har det gått okej, men jag är långt efter så taktiken inför sista omgången blir helt avgörande. Jag vill alltid ge mig en ärlig chans att vinna så därför satsar jag allt på ett kort och tror att det räcker för att vara kvar, om spelet sitter. Helt säker kan jag inte vara såklart, men försöka måste man göra.

1. England-Estland

Mest hörnor England

Odds: 1.18

2. Slovakien-San Marino

Mest hörnor Slovakien

Odds: 1.15

3. Danmark-Spanien

Över 35,5 varningspoäng

Odds: 1.95

Totalodds på trippeln: 2.65

Insats: 1192 kronor.

Massvis av specialspel i EM-kvalet och jag har verkligen botaniserat i djungeln av spelmöjligheter. Oddsen på att England och Slovakien får mest hörnor i respektive match är väldigt låga men känns tämligen säkra då de möter skralt motstånd. I matchen i vår EM-kval grupp möts Danmark och Spanien i en match som kan avgöra vårt eget öde. Danskarna måste vinna medans Spanien säkert är nöjd med en poäng här. Jag tror att det blir en jämn och spännande match och förhoppningsvis lite tacklingar med. Eftersom varje gult kort ger 10 poäng på det här spelet, krävs det minst 4 gula kort för att spelet sitter alternativt att man blir hjälpt av ett rött kort som ger 25 poäng. Sitter inte trippeln har jag i alla fall försökt att avgöra mitt eget öde och åker jag ut på att tjäna in över 3100:- om spelet sitter, så var de andra bara bättre än jag!

Lycka till om ni följer.

-----------------------------------------------------------------------------------

✓ GLENN STRÖMBERG, Expekt:

Så gäller det.

Denna omgångs avgörande sammanfaller med ett EM-kval vilket gör det aningen lurigare än normalt, men som spelare gäller det alltid att sovra och hitta guldkornen. Som ledare med sikte på fjärde raka totalsegern känner jag mig fylld av tillförsikt och jag satsar en rejäl slant på en fyrling i EM-kvalet som vinnarvapen. Det handlar om motiverade hemmalag som är klassen bättre än sina besökande motståndare.

England kör över Estland, Polen plockar en 3-0-seger mot Kazakhstan och Italien avfärdar Georgien. Mer behöver egentligen inte sägas. Ungern hemma mot Malta är fjärde benet. Malta har tre ordinarie mittfältare borta och tänker redan på onsdagens hemmamatch mot Moldavien.

Jag hoppar över Liechtenstein-Sverige. Jag tror förstås att Sverie vinner men vill undvika spel på bortalag i helgens tyngsta kombination.

Jag satsar 1 700 kr på denna fyrling och siktar på att den ska ligga till grund för min totalseger.

Jag väggar favoritfyrlingen med två intressanta tripplar.

Skottland har all medvind i världen och besegrar ett ihåligt Ukraina hemma. Rumäninen-Holland känns som lördagens bästa krysspel och jag backar också Brasilien som kliver in i det sydamerikanska VM-kvalet borta mot Colombia.

I italienska Serie B är Rimini glasklart hemma mot Avellino. Treviso ger ett bra odds hemma mot Vicenza. Treviso har laddat med ett läger hela denna vecka och kommer heltända till denna match. Albinoleffe-Pisa är ett mycket lockande krysspel.

England - Estland 1

Ungern - Malta 1

Polen - Kazakhstan 1

Italien - Georgien 1

Odds: 1.53

Bet: 1 700 kr

-----------------------------------------------------------------------------------

Skottland - Ukraina 1

Rumänien - Holland X

Colombia - Brasilien 2

Odds: 11.34

Bet: 100 kr

-----------------------------------------------------------------------------------

Rimini - Avellino 1

Treviso - Vicenza 1

Albinoleffe - Pisa X

Odds: 7.92

Bet: 100 kr

I kassan inför helgen: 2 174 kr