”Färjestaden chanslöst mot Warberg”

SPEL

Ulrik Sandebäck med dagens säkra – här är alla tips

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Ölands första elitlag i en bollsport – Färjestadens IBK – har på nytt en ”omöjlig” uppgift. Serieledarna från Warberg kommer med stor sannolikhet att köra över det talangfulla laget. SvS:s 1,10 kan kombineras med roligare spel. Även hcp-spelet –4 på Warberg kan spelas till 1,80.

DAGENS DRAG

Barnet, League 2, dominerade den första matchen i FA-cupen mot Burton, som spelar i divisionen under. Barnet fick nöja sig med 1–1 och omspelet sker på hemmaplan. Truppen blir allt friskare och här tror vi rutinerade Giuliano Grazioli, 32, avgör. Högsta nät-odds: 1,85.

DAGENS AVSLAG

Svenska Spel bjuder på ett objekt som ger 1,01 gånger pengarna i kväll. En tysk ligamatch i handboll... Det är möjligt att HSV Hamburg vinner sin match 99 gånger av hundra, men varför plocka med den matchen? Usch.

CHALLE Berglund

DAGENS SÄKRA

3 Going Kronos lär inte vara på topp i sin första start sedan september men det lär inte heller behövas. De övriga i DD-1 nöjer sig med att köra om 20 000 kronor i andra pris.

Oavgjort räcker för att Porto vidare i Champions League men hemma vinner de mot Besiktas till 1,40.

DAGENS DRAG

Rosenborg har överraskat tidigare och då de fick på käften rejält av Chelsea hemma räknar nog många bort dem från att gå vidare, inte jag. Oavgjort mot Schalke räcker avangemang. De fixar krysset till 5,25. 11 Brokkyr T.Y.C. är värd en slant i V65-6, DD-2

DAGENS AVSLAG

Oddset för hemmaseger i hockeyallsvenskan mellan Oskarshamn och Sundsvall är för lågt. Oskarshamn har bra form men matchen gäller mycket och jag tror att det kommer bli en tät match. Det blir inget spel för mig.

Daniel LARSSON

DAGENS SÄKRA

Troy Boshoeve (V65-4) galopperade senast i V75 men har innan det gjort några starka insatser. Läget denna gång är kanske inte optimalt då han är trög och gynnas av att springa med i den främre träffen. Motståndet ser dock lämpligt ut och jag tror att han plockar ned samtliga.

DAGENS DRAG

Glee Face (V65-6) har en vinst och fyra ”nollor” i rad-en men den 30/10 gick han mycket fort efter galopp. Nu har han lottats till ett bra utgångsläge och kan med lite tur komma till sin favoritposition spets. Därifrån skall han slås och är formen som den skall får det andra vara bra om de skall hinna ifatt.

DAGENS AVSLAG

Olympic Express (V65-1) har många vinster, men har inte startat sedan i slutet av maj. Han har heller aldrig startat med volt, bara gjort en start på kort distans och har nu ett stängt startspår. Jag tror det blir svårt för honom att vinna.