”Bolton klarar inte tunga Sunderland”

SPEL

Expekts Glenn Strömberg tippar helgens Premier League

Ny omgång i Premier League – världens bästa fotbollsliga enligt de flesta bedömare.

Varje vecka ger Sportbladet Spel dig också de allra bästa speltipsen inför helgen – direkt från Expekts tipsexpert Glenn Strömberg.

Den här veckan tippar han bland annat hittat en dubbel till strax under 3,8 gånger pengarna.

– Bolton får bekänna färg och klarar inte utmaningen borta mot tunga och skickliga Sunderland, säger han.

Glenns tips:

Sunderland - Bolton 1

Blackburn - West Ham 1

Expekts odds: 3.78

”Jag gillar Sunderland, ett fajtande lag med en del individuell kvalitet framåt. Man är obesegrat hemma och har bara förlorat tre matcher totalt i ligan, bara Man united har förlorat färre matcher i ligan. Bolton är också svårslaget men jag tycker att Sunderland är ett bättre fotbollslag och här vinner man”.

”Blackburn har överraskande sparkat Sam Allardyce. Man har bara förlorat två hemmamatcher hittills och Allardyce måste ha fått sparken efter att ha kommit ihop sig med de nya ägarna. West Ham spelar en småtrevlig fotboll men väger för lätt på bortaplan”.

Chelsea - Manchester United 1

Expekts odds: 2.15

”Ett blytungt möte som jag ser live. Jag tycker att Chelsea var ganska bra i andra halvlek mot Tottenham, medan United kämpade sig till segern mot Arsenal utan att glänsa. Jag tror det här blir en ruskigt hård match där det kommer att smälla bra i närkamperna. Magkänslan säger att Chelsea fixar detta på Stamford Bridge där United inte har vunnit sedan 2002. En riktig sexpoängsmatch där Chelsea kan ta sig in guldstriden på allvar igen”.