”Landskronatrion sänker Enköping”

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-04-14

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Helgens facit var inte kul för min del – bara låg­oddsarna gick in. Trist. Damhandbollens slutspel har varit helt fritt från överraskningar – det är stora klasskillnader mellan lagen. Jag tror det visar sig ikväll igen. Skövde ska ha toppchans hemma mot Eslöv. Odds: 1,15.

DAGENS DRAG

Jörgen Pettersson som offensiv innermittfältare. Vassa duon Pär Cederqvist och Calle Genberg på topp. Jag tror att den trion kommer att ligga bakom det mesta i Landskronas premiär i kväll. Laget ska ha fin chans mot ett ESK som inte alls har glänst under försäsongen. Odds: 1,70.

DAGENS AVSLAG

Brann har problem i mittförsvaret. Lagets ordinarie mb Kristjan Örn Sigurdsson är avstängd och naturlige ersättaren A. Karadas har varit sjuk. Är tveksam. Tycker inte att SvS:s låga 1,35 mot Strömsgodset är spelvärt.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

Tre spikar på V65 i kväll. 2 Commander Crowe (V65-5) och 11 Raging Fool (V65-2) är självklara, två kanoner som slaktar allt, inget konstigt alls. Roligare bud är 6 Rocket Power i V65-1. Peter Untersteiners österrikare är riktigt bra för klassen och måste ha fin chans trots tufft emot.

DAGENS DRAG

I DD-2 är det många vassa ston som gör upp. En som inte kommer att bli särskilt hårt betrodd men som ändå har vinstchans är 6 Solid Lady Spin. Mats L Anderssons femåring är snabb bakom bilen och var positiv i årsdebuten. Skulle hon nå ledningen tror jag att hon vinner. 2–6 på dubbeln alltså.

DAGENS AVSLAG

7 Delicious Brother (V65-3) höll undan till knapp seger senast och är därför tidig favorit i ett vidöppet lopp. Kan vinna men från spår sju bakom bilen lär han hamna bland de sista. Schas!

ANDREAS ALM

DAGENS SÄKRA

Chelsea borde knapra in de poäng de behöver på Manchester United i toppen av Premier League. Dessutom är de stärkta av spelet i Europa. De vinner säkert hemma mot Wigan till 1,17 på Svenska Spel.

DAGENS DRAG

Gais kan slå Kalmar borta genom att utnyttja det som Kalmar själva är bra på: fasta situationer. Levon Pachajyan har visat att han kan slå fina hörnor och oddset 6,40 på Svenska Spel är högre än hur verkligheten ser ut.

DAGENS AVSLAG

Jag känner till Brann sedan gammalt och de har släppt in sex mål i inledningen samtidigt som deras bästa mittback är avstängd. Strömsgodset har en hel del rutin i laget i form av forna Rosenborgsspelare. Jag spelar inte.