”Ett vettigt spel”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Real Madrid har toppchans att vända 3-2 underläget i Supercupen hemma mot Valencia. Real återfår mittbacksduon Peppe/Cannavaro nu och täpper till bakåt. Ger 1,60 (UB). Bordeaux tar Nantes till 1,60.

DAGENS DRAG

Jag nöjer mig troligen med att lira Real och Bordeaux. Ytterligare ett vettigt spel kan Ängelholm vara hemma mot Enköping. ESK saknar nu viktige centern Mikael Andersson och har nog tankarna på nästa veckas cupfest mot Göteborg. Ettan ger 1,80.

DAGENS AVSLAG

Sirius har tagit två raka segrar och återfår vasse Andreas Eriksson i truppen. Assyriska är 1,85 - favoriter trots bortaplan- ett odd som jag tycker är för lågt. Avstå spel den här gången.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

V75-starter ger hårdhet och när man dessutom är med och vinner vittnar det om klass. 9 Lenard i V65-4 har gjort två starter efter sin senaste seger på Bollnäs och varit med och krigat om segern. Idag är jag övertygad om att han tar en ny seger.

DAGENS DRAG

Drygt tre gånger pengarna tycker jag är intressant på Djurgårdsseger borta mot Halmstad. Efter sju svåra år har det nu vänt för Stockholm stolthet och eventuellt kan viktige Mattias Jonson spela. Två raka i allsvenskan för Dif och i dag kommer ytterligare en vinst.

DAGENS AVSLAG

Snacka om viktig match, Ljungskile – Sundsvall. Två nykomlingar som så här långt gjort det bra och verkligen har chans att hänga kvar. Matchen är totalt omöjlig att tippa och det är bara att stå över.

✓ BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

J-O Persson får ännu en minnesvärd afton på dannero. Kungen bland landets kallblod kör bland andra 7 Järvsö Nettan i Kristeriestoet. Hästen förlorade som storfavorit senast. Nu blir det revansch.

DAGENS DRAG

11-årige 7 Eternal har skrällvunnit till 50 odds vid ett par tillfällen. senast vid V75 i slutet av juli. Eternals spurt kommer att bita bra den här gången också i Höga kusten priset i V65-1. Ett litet fält och tre varv lång distans passar perfekt trots tilläggen.

DAGENS AVSLAG

2 Fiona Septim är en kapabel travare när aktionen fungerar. Det brukar vara si och så med den saken och hon är överstreckad i V65-5. I senaste starten saknades det rätta draget.