”Fiorentina vinner till 2,0”

Publicerad:
Uppdaterad:

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Bästa spelvärdet av låg­oddsarna är troligen super­talangen Therese Johaug. 20-åringen ”möter nu” Virpi Kuitunen i en head. Norskan har sett bra ut på för­säsongen och är mycket vassare än Kuitunen i fristil. Odds: 1,57! Vinnare: Reading (1,40), Bayern München (1,17) och ”Pool” (1,28

DAGENS DRAG

Udinese har svag form och var direkt blekt senast hemma mot Reggina. Ska i kväll åka till Florens – jag tror bestämt att laget kammar noll igen. Fiorentina med vassa topparna Mutu och ­Gilardino vinner till 2,00. Ankara­spor testas med liten insats till 3,45 hemma mot Galatasaray.

DAGENS AVSLAG

Hittar inget direkt bra avslag. Men Villarreal måste snart känna av sina tunga skador. Nu är även mittbacken Godin borta – jobbigt avbräck. Jag hoppar över ettan till 1,40 hemma mot Valla­dolid.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

1 Trustworthy Ås (V75-6) leder väl hela vägen? Han är startsnabb, har dröm­läge och körs av formkusken ­Jörgen Sjunnesson. Kort distans gör heller inte ont. Spik! 1 Juan Carlos (V75-7) står också med tre ben i mål. Robert Bergh har hittat nyckeln till unghästlöftet som radar upp segrar. Spets och slut.

DAGENS DRAG

Kan det vara så enkelt att 1 Lucky Dream B.L. leder V75-1 från start till mål? Varför inte, motståndet är inte det bästa. 10 Finest Kemp (V75-2) är mycket bättre än raden och ett hett bud trots bakspåret. 2 Airstrike (V75-3) är i sitt livs form och kan skrälla med minsta lilla klaff.

DAGENS AVSLAG

3 Akjas Funnymaker (V75-1) ska vara favorit i sitt lopp men jag tycker ändå att det är konstigt att han är storfavorit. Senast vann han utan att vara som bäst och sen dess har han pausat. Formen?

✓ MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

För första gången känns det som vinterlunk på ­allvar när V75 kommer till Bergsåker. Den låga ­klassen i flera avdelningar gör att det kanske ser lite väl lätt ut. 1 Trustworthy Ås är strax bakom de alla bästa fyra­åringarna och har optimala förutsättningar i V75-6.

DAGENS DRAG

Förra vinterns profil 5 Min Narkissos är ute på rätt distans igen och har lättare motstånd än på den ­senaste tiden i V75-1. 10 Finest Kemp är tredje bästa fyraåriga stoet efter Lie Detector och Bobtail och borde kunna få till det nu i den här om­givningen i V75-2.

DAGENS AVSLAG

Kommunloppet i italienska Montegiorgio i morgon med anmälda Opal Viking, Adams Hall (nu struken), Earl Tilly, Passionate Kemp och Garland Kronos. Men jag hittar ännu inte spel hos varken ATG eller Unibet. Blä vad trist.

Publicerad: