Sjuorna kan ge bra trots Victory Tilly

SPEL

Victory Tilly lägger beslag på ytterligare 500 000 kronor i morgon.

Ändå bara småpotatis mot vad som kan ligga och vänta på honom.

Händer inget oförutsett skall han nämligen över Atlanten och gå två stora lopp i USA. Vinner Victory Tilly båda dom bataljerna kan han kamma hem sex miljoner!

Det fina i kråksången är också att Varenne inte finns med. Han väljer förmodligen att starta på Solvalla 10 augusti. Betydligt mer prisspengar och enklare konkurrens för Victory Tilly i USA, alltså. Snyggt matchat, Johansson.

Titan Ås hinner väl inte förbi?

Men nu är det alltså i första hand V75 på Årjäng som gäller och Victory Tilly är redan i mål även om kretsen bakom Titan Ås nu utrustar den startraketen med ett halvstängt huvudlag för att försöka snuva Victory Tilly på ledningen, men det ser jag som rent önsketänkande. Trots en jättefavorit som Victory Tilly kan det dock bli bra pengar på V75.

Den här dagen förra året vann två hästar till under tre gånger i odds samt en 4-oddsare – ändå var det ingen spelare som hittade alla vinnarna.

Förlorar till exempel Tout Ou Rien faller de flesta med honom.

Hur bra är Cyclone? Hon har i varje fall inte visat botten ännu i Stig H Johanssons regi och Kit Sat Dem spurtade vasst i skymundan i Halmstad i ett hårt sällskap. Någon av dom här kan bli en obehaglig överraskning för Ludde Kolgjini.

Bruce Tilly kan rensa bort merparten av kupongerna redan i första avdelningen. Från bakspår över sprinterdistans blir han bortglömd men med ny utrustning och tur på vägen kan han bädda för en rejäl utdelning.

Helgens tips

Leif Holmqvist