Experten: Roma är revanschsuget

SPEL

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck om lördagens säkra

Här är Dagens Bästa Spel, lördag den 1 maj 2010.

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Parma har inget att spela för och saknar nu två avstängda backar i Massimo Paci och Cristian Zaccardo. Dessutom är trion -Zenoni, Morrone och -Paloschi borta igen. Roma är -revanschsuget och missar inte den här uppgiften. 1,52 spelas.

DAGENS DRAG

Hannover är inget lag jag brukar spela på. Men nu är det dags. Är helmotiverat mot ett Mönchengladbach som tänker på semestern och har ett par kännbara avbräck. Bra etta till 1,90 hos -Unibet. Limhamn spelas också till alldeles för höga 2,20 (Unibet) mot Skövde.

DAGENS AVSLAG

Finns väldigt många matcher i dag som inte -betyder något för lagen. Som Portsmouth–Wolverhampton. Som en tränings-match ungefär – och då -givetvis svårtippad. Sådana typer av fajter står jag över.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

6 Vanessa du Ling (V75-5) är dagens sunda singelstreck när jackpotten ska fördelas i Örebro. Hon avslutade strålande i ett rövar-gäng senast och vinner från dödens om det skulle visa sig nödvändigt. 4 Turnaround (V75-3) chansar jag med i guld. Når han spets är det bra chans, annars inte. Gasa, Ludde

DAGENS DRAG

1 Avalon Spider (V75-6) är jag sugen på. Han var dunderbra senast när han stack undan i ledningen. Om han lyckas försvara innerspåret kan de andra klappa sig i arslet. 8 Nellie Vingboons (V75-7) är ofattbart lite streckad. Hon kan mycket väl vara Sveriges tuffaste sto och är inte alls knockad.

DAGENS AVSLAG

2 Local Conch (V75-1) är favorit. Flemming Jensens urstarka, ospeediga sju-åring kan vara Danmarks bästa häst men här riskerar han flera kurvor i tredjespår. Jag anar att han inte kommer in i matchen.

✓ GLENN STRÖMBERG

DAGENS SÄKRA

Tottenham (1,27) känns given som dagens bank. Bolton har inget att spela för utan kommer bara att klara sig kvar i år. Tottenham har haft ett tungt spel-schema på slutet men laget har besegrat både Chelsea och Arsenal. Dessutom kämpar Tottenham för en Champions League-plats.

DAGENS DRAG

Hannover 96 (1,80) slåss i bottenstriden men är inte så dåligt som tabellen -visar. Bland bottenlagen är Hannover det laget som har tagit flest poäng sam-tidigt som Borussia Mönchen-gladbach är ligans sämsta bortalag. Det här känns som ett kanondrag!

DAGENS AVSLAG

FC Köln (2,35) har vunnit tre av 16 hemmamatcher och jag kan inte se varför man skulle vinna nu när Freiburg slåss för sin överlevnad. Det här är en match som jag vägrar att spela på – den kan sluta precis hur som helst.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!