Mancini riskerar redan sparken

Spelbolag: ”En längre formsvacka accepteras inte”

Värvat dyrt Roberto Mancini, 45, har stor press på sig att lyckas med miljardbygget Manchester City. Redan nu är han andrahandsfavorit att få sparken av ett spelbolag.
Värvat dyrt Roberto Mancini, 45, har stor press på sig att lyckas med miljardbygget Manchester City. Redan nu är han andrahandsfavorit att få sparken av ett spelbolag.

0–0 i premiären och utspelat stundtals på White Hart Lane.

Nu krävs bättring för Manchester City – annars sparkas tränaren Roberto Mancini – enligt oddsen.

– En längre formsvacka accepteras inte, säger André Nordberg, oddssättare på spelbolaget Betsafe.

Manchester City är laget som ska utmana de stora jättarna, Chelsea och Manchester United. Med dyra värvningar som bland annat Mario Balotelli, James Milner, David Silva och Yaya Touré krävs resultat.

Redan efter en omgång så är klubbens tränare, Roberto Mancini, en av favoriterna att sparkas först av alla Premier League-tränare.

”Utländska tränare har mer press”

– Med den truppen de förfogar över så accepteras inte en längre formsvacka. Över huvud taget så har många utländska tränare mer press på sig vilket också syns på oddsen, säger André Nordberg, oddssättare på spelbolaget Betsafe.

”Känns givet att han sparkas”

Det finns bara en tränare som är större favorit än den 45-årige italienaren, och det är Newcastles Chris Hughton.

– Han sågs från början som en nödlösning och skulle Newcastle gå dåligt så känns det givet att han får sparken, dessutom är Newcastle en storklubb i grund och botten vilket ger enorm press, säger André Nordberg.

DISKUTERA: Vem tror du sparas först? Tyck till HÄR!

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.