”Mer troligt att Sir Alex går till City – än att AIK vinner CL”

Av: Daniel Söderbäck, Minimedia

Publicerad:
Uppdaterad:

AIK:s chanser döms ut – av spelbolag

Att Sir Alex Ferguson lämnar Manchester United för rivalerna Manchester City anses som högst osannolikt.

Något som är ännu mer osannolikt – det är att AIK vinner Champions League enligt ett spelbolags odds.

Foto: BILDBYRÅN

Det brittiska spelbolaget Paddypower erbjuder oddset 501 gånger pengarna på att Sir Alex Ferguson lämnar Manchester United och tar över Manchester City någon gång under kommande säsong.

”Rosenborg övermäktigt”

När oddsen på vilka lag som vinner Champions League dök upp så visade det sig att Sir Alex omöjliga övergång är mer trolig än att Sveriges representater, AIK, vinner turneringen. Oddset på AIK ger hela 1 000 gånger pengarna.

– Laget ska först klara av norska storlaget Rosenborg och vi tror redan där att uppgiften blir övermäktig, men om man mot förmodan klarar av det väntar en ännu svårare uppgift i det avgörade kvalet till gruppspelet, säger Nordicbets oddssättare Urban Aheinen.

Han tillägger:

– Vi erbjöd 800 gånger pengar på Helsingborg när laget var klart för gruppspelet så många kommer nog fortsätta anse att 1 000 gånger pengarna på att AIK vinner Champions League är alldeles för lågt.

Möts på onsdag

I fjol vann Inter Champions League, men kommande turnering är de bara rankat femma av spelbolaget.

– Nye tränaren Rafael Benitez anses av många som en icke vinnare och José Mourinhos stora framgångar senaste åren ökar pressen ytterligare, säger Urban Aheinen.

Vinner gör Barcelona.

– De har värvat klokt och det bör finnas en stor revanschlusta att vinna en tung titel efter årets misslyckande, men det saknas inte utmanare och kanske kan värsta rivalen i Spanien, Real Madrid, ställa till det, avslutar Urban Aheinen.

På onsdag spelar AIK första kvalmatchen mot Rosenborg, på Råsunda.

DISKUTERA: Vad tror du om Champions League? Vinner Barcelona titeln? Tyck till HÄR!

Publicerad: