Spel

”Ettan på Leksand – solklar”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Leksand förlorade senast borta mot Huddinge. Därmed lär de blåvita vara riktigt revanschsugna – det får Nybro sota för. Ettan ska vara solklar till 1,14. Visby-Roma är ett helt annat lag hemma på ön. Det lär Väsby, som inte har något att spela för, märka av i kväll. Etta till 1,30.

DAGENS DRAG

Jag spelade emot Villa i onsdags – utan utdelning. Nu gör jag ett försök igen. Villa saknar åter sin skyttekung Jesper Bryngelsson och det är ett mycket tungt avbräck. Vänersborg var bra senast i Vetlanda har fortfarande allt att spela för. Testas med låg insats till 2,00 i odds.

DAGENS AVSLAG

En del bolag (till exempel Ladbrokes) har gjort Willem II till favorit i kvällens möte med Utrecht. Med tanke på Willem II:s form skulle jag inte röra ettan till favoritodds. Jag avstår spel helt på det objektet.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Det ser upplagt ut för 2 Thunder Scoop i V65-4, Bergsåkers lopp 7. Han står bäst inne på pengarna i loppet, har bästa läget och kan därmed utnyttja sitt läge i starten till att skaffa sig en bra position, något som kommer att vara avgörande när vinnaren ska koras.

DAGENS DRAG

4 Pirate Copy (V65-1) verkar ha mått bra av luftombytet som han fick när han bytte tränare. I de två senaste starterna har han sett riktigt pigg ut. Jag tror inte att Bergh gasar från början även om Piraten är snabb får han svårt att matcha Ima Super Crown till exempel men till slut går han fort.

DAGENS AVSLAG

Björklöven är favorit på hemmaplan mot Troja/Ljungby och de båda lagen slåss om att ta en playoff-plats. Jag tycker att det är för lågt odds för hemmaseger för att det ska vara spelbart med tanke på hur jämna lagen är.

TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Broberg vilade sina tre mittfältskanonjärer Dambro, Nygren och Bezobrazov i onsdagens bortamöte med Edsbyn. Tankarna var förstås redan då två dagar framåt mot dagens viktiga match mot Kungälv. Något bortalaget kommer att få erfara, var så så säkra. Ettan kan spelas till 1,25.

DAGENS DRAG

Jag plockar fram stora bastrumman och hävdar att Bollnäs 2,00 kan vara årets, hittills, bästa spel. Efter den snöpliga förlusten på Zinken i förrgår (0–4 blev 5–4) lär laget vara taggat till tusen. Bollnäs SKA till slutspel och kapten Westh tillåter inte två genomklappningar i rad.

DAGENS AVSLAG

Stirra er inte blinda på Hoffenheims serieledning. Saknaden av skyttekungen Ibisevic märks tydlgt. Jag tycker att laget är obefogad favorit i kväll mot Bayer Leverkusen.

Tobias Holm driver sajten rekatochklart.se.

ANNONS

Stor dramatik eller promenadseger? Tippa veckans toppfotboll och se om du fixar 13 rätt.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel