Spel

”Laget som kryddar din dubbel i kväll”

SPEL

Lundkvist om dagens säkra – här är alla spel

BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Kraschade rejält i går när ungdomliga Barcelona stod på öronen mot Sjachtar. Vi prövar ett feglir bestående av femlingen Tyskland, Sävehof och Lugi, alla handboll, samt Manchester United, fotboll och Sirius i bandy. Futtiga 2,5 gånger insatsen finns på nätet.

DAGENS DRAG

Anaheim har vunnit tre raka hemma i NHL-ishockeyn. Jag tror på fjärde raka mot St Louis i natt. Krydda med Borås borta mot Mariestad i hockeyallsvenskan. Borås har fått ordning på defensiven och har på slutet skakat Västerås, Björklöven och Mora. Dubbeln ger närmare fyra gånger på nätet.

DAGENS AVSLAG

Redbergslid föll mot Trelleborg samtidigt som Drott stundtals hade problem med Tumba i söndagens omgång. I kväll väntar returmatcher och jag finner inget spelvärde i favoritoddsen på de flerfaldiga mästarna RIK och Drott.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

4 Quarcio du Chene (V64-6) hoppar jag på igen. Jag spikade honom senast men då blev han för het i spets och åkte dit mot en som åkt snålskjuts. Nu håller det hela vägen – hoppas jag. 6 Superior As i V64-4 gillar jag. Han är stenhård i spurten och får han spara krutet kan de klappa sig där bak.

DAGENS DRAG

6 Hilda C.D. (V64-1) är ett skott från halva plan. Hon var mycket bra som treåring men i år har hon varit nere i källaren. Senast såg det ut som om hon är på väg upp igen, spurten var förbättrad. 2 Access Tooma (V64-5) är ett hett bud. Var jättefin i skymundan senast i ett rövargäng. DD-drag.

DAGENS AVSLAG

10 Adrian Chip (V64-6) är en topphäst, inget snack. Men han har åter bakspår och det kan bli långt fram till täten. Och i ett jämnt och mycket bra lopp går det inte att krossa dem i spåren. Favorit i fara.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Solvallas onsdagstävlingar ser klart intressantare ut än de brukar göra, det ska bli riktigt kul att delta i V64-spelet i kväll. Min lösning på omgången blir att spika 6 Superior As i V64-4. Han är ungefär lika bra som de som står 20 meter bakom honom – och inte blir han favorit heller.

DAGENS DRAG

Det är inte svårt att hitta streckvärda drag till den här omgången. I V64-3 tror jag mest på 8 M.T.Devil som på det tidiga spelet återfinns mitt i strecklistan, endast streckad på åtta procent av kupongerna. 2 Access Tooma är det givna draget (en chansspik rent av?) i V64-5.

DAGENS AVSLAG

8 Paper Moon i V64-1 och 1 Korok i V64-2 är två betrodda hästar som båda kan förlora. 11 Rakas i V64-3 känns aningen överstreckad från sitt dåliga läge.

ANNONS

Säkra spikar, givna helgarderingar och sjuka skrällar. Fixar du 13 rätt på Stryktipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel