Spel

”Avstår spel på Argentina”

SPEL

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Det är harmoni i det brasilianska landslaget inför gruppfinalen hemma mot Paraguay. Gästerna har dunkel form och dessutom fyra startspelare avstängda. Stark etta till 1,35. Två andra starka kvalvinnare är Ukraina (1,15) och Colombia (1,35).

DAGENS DRAG

Ecuador har haft grym otur hemma. Laget var bättre än båda topplagen Brasilien och Paraguay. Men fått nöja sig med två poäng. Är mycket starkt på sin höga höjd – något Argentina inte direkt gillar. 3,00 på Ladbrokes är bra. AB Köpenhamn liras till 2,40.

DAGENS AVSLAG

Många fina spelobjekt i det sydamerikanska kvalet. Men mötet mellan Venezuela och Uruguay står jag över. Uruguay är nedspelad som favorit, men går inte att lita på när det handlar om bortaspel.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

1 Max Arvinge (V64-2) är jag stenhårt inne på. Han har gjort två starter i ny regi och blir allt bättre. Senast var han överlägsen från ledningen och vann med halva upploppet. 6 Naturana (V64-4) är en chansning som spik men hon möter ett enkelt gäng och borde ha bra chans felfri. Läget är perfekt!

DAGENS DRAG

4 Kortison i V64-1 satt fast med massor sparat i ett V75-lopp senast och såg dunderfin ut i målgången. Speeden är hennes vapen och får hon bara spara den går ingen säker. ”Gamle” 3 Jewish Banker (V64-6) är det givna draget på dubbeln. Han var mycket bra vid segern senast.

DAGENS AVSLAG

8 Sanne Rivner (V64-4) är favorit i ett relativt tunt lopp. Hon har visserligen en snygg rad men läget är ingen höjdare och jag tror inte att hon grejar en ny seger. Det här vinner nämligen Naturana.

ANDERS LIMPAR

DAGENS SÄKRA

Sverige mot Malta i Göteborg kan bara sluta på ett sätt. Naturligtvis kör Sverige över Malta och det vi får hoppas på är att svenskarna känner sig lite målsugna och tuggar på även om matchen är avgjord tidigt. Säker bankränta och kan läggas med på alla tripplar och så vidare.

DAGENS DRAG

Brage tillhör toppen i division 1 och är normalt ett mycket bättre lag än Östersund. Brage spelade bra i senaste matchen mot Enköping och vann enkelt, visserligen är man lite sämre på bortaplan men i denna match ska det inte vålla några problem ändå. 1,70 hos Svenska Spel köper jag rakt av.

DAGENS AVSLAG

Paraguay är inte så dåligt och har lika många poäng i VM-kvalet som Brasilien och ligger tvåa. Kanske kan man ställa till lite besvär, oavsett så är oddset för lågt på Brasilien och jag avstår spel.

ANNONS

Hockey-VM dominerar dagens Powerplay. Hur sitter dina tecken? Syna kupongen och gå för åtta rätt!

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Powerplay

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel