DAGENS BÄSTA SPEL

Marcus Källberg

DAGENS SÄKRA

Villarreal har ryckt upp sig den senaste månaden och med flera viktiga spelare åter efter skada bör det bli tre poäng mot Valladolid.

Björklöven lär vara taggat efter en kritiserad insats senast. Bra chans mot ett försvagat Troja

DAGENS DRAG

Siena har stått upp bra i merparten av sina hemmamatcher och mot ett Atalanta utan tongivande namn som ­Doni, Guarente och Valdes har man ett upplagt läge till första hemmasegern. Testar även ett litet spel på Xerez mot ett ­skadedrabbat Sporting Gijón.

DAGENS AVSLAG

Milan har gjort bra resultat den senaste tiden men man övertygade inte i ­vinsten mot Lazio och utan bland andra viktige Nesta kan laget få problem mot ett formstarkt Cagliari.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Björklöven lyckades inte spräcka nollan på Borås målvakt Idoff i fredags men jag tycker ändå att man är lite på gång och i hemma­matchen mot Troja/Ljungby räknar jag med vinst. 1,65 för Löven­seger tycker jag är väldigt bra.

DAGENS DRAG

Bakspår gör inte så mycket för 8 Heimdall då han är ensam där och kan placera sig i andraspår omgående. Han imponerade senast då han spatserade undan i ledningen och svarade ärligt på alla utmaningar. 20 meter tillgodo på tilläggshästarna ger seger i V65-4

DAGENS AVSLAG

1 Canendel kan nog mer än hon visar och det kanske är så att hon inte vill så mycket mer. Jag är tveksam till henne och tänker inte betala för henne i V65-6, Dagens Dubbel 2.

Tomas Brolin

DAGENS SÄKRA

Warberg har varit si sådär hittills i innebandyns superliga. Men hemma mot Umeå City ska det bli en enkel seger. Förra säsongen ­slutade mötet 12–4 och även borta vann man enkelt med 8–4. 1,22 räcker för spel.

DAGENS DRAG

I La Liga är Mallorca riktigt starkt på hemmaplan. ­Hittills har det blivit fem segrar med den imponerande målskillnaden 13–1. Mot Almeria kommer den sjätte raka segern till oddset 1,80

DAGENS AVSLAG

Katrineholms sjätte raka förlust kommer borta mot Sandviken. Nätbolagen ger 1,01 och visst vinner Saik men avstå till det ­oddset.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.