”Zlatans målsvit bryts i kväll”

Spelbolaget tror inte att Ibra blir historisk i La Liga

Tre mål på sina tre första ligamatcher.

Om Zlatan Ibrahimovic hittar målet i kväll mot Racing blir han historisk.

Spelbolaget är dock skeptiska.

– Oddsen pekar på att Zlatans målsvit bryts i kväll, säger Andreas Slätt på Unibet.

Zlatan Ibrahimovic har gjort tre mål på sina tre första ligamatcher för Barcelona. Den bedriften har ingen annan spelare lyckats med sedan Hristo Stoitjkov debuterade i Barcelona 1990.

I kväll spelar Barcelona bortamatch mot Racing Santander och om Zlatan lyckas göra ännu ett mål i den matchen kan han skriva in sig i rekordböckerna. Då är svensken den ende spelaren i Barcelonas historia som har gjort fyra mål på sina fyra första ligamatcher för klubben.

”Är överraskningarnas man”

– Zlatan närmar sig formen nu och blir bara bättre och bättre. Det finns en klar möjlighet att han kommer att lyckas och bli historisk, säger Andreas Slätt, marknadschef på spelbolaget Unibet, och fortsätter:

– Men oddsen pekar ändå på att hans målsvit bryts på mot Racing. Zlatan är dock överraskningarnas man så säker kan man aldrig vara.

Barcelona har resultatmässigt inlett säsongen strålande i ligan. Tre raka segrar mot Sporting Gijon, Getafe och Atlético Madrid har det blivit.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.