– Liverpool blir ett eldprov för Chelsea

Chelsea har fullt pott efter sex matcher i Premier League. Portsmouth har noll.

Nu kan du spela på när lagens respektive trender kommer brytas.

– Liverpool blir ett eldprov för Chelsea, menar Andreas Slätt på Unibet.

Chelsea har inlett Premier League–säsongen strålande och har efter sex matcher tagit full pott. Hos tabelljumbon Portsmouth är läget inte lika ljust. Laget står på noll poäng efter sex omgångar och har endast mäktat med tre mål framåt.

Ancelotti imponerar

Spelbolaget erbjuder nu spel på när de respektive lagens trender kommer brytas.

– Ancelotti har gjort ett imponerande jobb med Chelsea och för tillfället ser de oslagbara ut. Antagligen tar de en bekväm vinst mot Wigan på lördag men mot Liverpool väntar ett eldprov. Klarar Chelsea även Liverpool är Arsenals vinstrekord från 2002 med 14 raka vinster inom räckhåll, säger Andreas Slätt, marknadschef på Unibet.

Portsmouth har i helgen en mycket viktig hemmamatch mot Everton, och om de inte lyckas vända sin negativa trend inom kort kan laget få vänta på sin första vinst enligt oddsen.

”Kan snart gå utför”

– Efter matchen mot Everton möter de Wolves borta och sedan Tottenham hemma och det är inga lätta matcher. Får inte Paul Hart sina mannar på rätt köl snart så kan det gå utför för Pompey, menar Slätt.

Skrälloddset är att Portsmouth inte lyckas ta en enda seger under årets säsong, vilket ger hela 300 gånger pengarna i dagsläget.

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.