Spel

”Svårt att värdera AIK”

SPEL

Lundkvist om dagens avslag – här är alla spel

✓ BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Växjö, Troja och Mora är högmotiverade hemmalag i hockeyallsvenskan. De är samtliga motiverade favoriter, men oddsen på ettorna mot respektive motståndare är dock väldigt klena. Prövar i stället dubbeln på ettorna i matchen ”headen” Leksand–Malmö och Norge–Sverige i skidstafetten.

DAGENS DRAG

Derby har efter en trög start på säsongen äntligen hittat stilen i The Championship. Förra säsongens Premier League-jumbo har producerat tio mål i de tre senaste matcherna. Doncaster säljer sig förvisso alltid dyrt hemma men Derby till drygt tre gånger pengarna är värt att pröva några tior på.

DAGENS AVSLAG

Västerås och AIK är klara för kvalserien till eliten. Den matchen får vila då det är svårt att värdera motivationen. Benfica möter sensationen Leixoes hemma­ i den portuguisiska ligan. Ettan är motiverad, men oddset alldeles för skralt.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Hockeyallsvenskans sista omgång och det ska avgöras om det blir Troja/Ljungby eller Malmö som tar den sista playoffplatsen. Mitt tips är nykomlingen Troja som vinner hemma mot Sundvsvall medan Leksand återigen spelar bort Malmö. 1,35 på Troja och 1,80 på Leksand.

DAGENS DRAG

5 Western Heikant provade lyckan i Frankrike men är hemma igen och det är verkligen en bra häst som man måste räkna med i dag. Han har ett bra läge i V65-6, Dagens Dubbel 2. Även om han står lite tufft inne på pengarna har han kapacitet att avgöra.

DAGENS AVSLAG

Se upp för övriga matcher i hockeyallsvenskan än de två som gäller något. I övriga matcher vet man aldrig hur det är med motivationen och vad för spelare som lagen ställer upp med.

✓ TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Troja/Ljungby har under säsongen som nykomling spelat en respektlös hockey hemma i Sunnerbohov och jag lyfter på hatten för det. I kväll finns det INGENTING som talar för att Sundsvall ens kommer ur egen zon, och eftersom Malmö som vanligt får däng i Leksand så … grattis, Troja.

DAGENS DRAG

Hemvändaren Misja Pasjkin gjorde en av sina sämre matcher senast (förlust mot Tillberga, 6–8). Nu väntar Haparanda hemma och då vill det sig att den vanligtvis vassa ryssen har slipat skridskorna och svalt kaviarn. Till 1,90 räknar jag med tre gånger bazooka från Misja och två sköna päng för Gripen!

DAGENS AVSLAG

Säsongen är över för ”­Löven” och nu väntar andra utmaningar i form av lämmeltåg och renskötsel. Huddinge som älskar att spela hockey oavsett tabelläge bör kunna ställa till med problem.

Tobias Holm driver sajten rekatochklart.se.

ANNONS EXTERN LÄNK

Reka och hitta dina favoritspel på Oddset! Spel på lag och ligor från världens alla hörn. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel