Spel

”Barca har råd att förlora med fyra mål – nobbas”

SPEL

Sportbladets experter ger dig bästa speltipsen

Här är Dagens Bästa Spel, onsdag 2 februari 2011.

STEVEN-LEE HOLMDAHL:

DAGENS SÄKRA:

Fulham kommer med stärkt självförtroende efter den fina insatsen mot Tottenham i söndags (FA-cupen).Man har tidigare under säsongen dragits med offensiva avbräck, men numera är det endast Zamora som saknas. Newcastle, som sålt vasse Carroll, lär få problem. Ettan liras till 2,10.

DAGENS DRAG:

Till en följd av flera defensiva avbräck så tvingas troligen Tottenham att köra med osäkre Bassong och ringrostige Woodgate som mittbackar i kväll. Dessutom saknas även Huddlestone och offensivt tongivande Bale. Blackburn är svårspelat hemma. Etta, draw no bet, spelas till fina 2,20.

DAGENS AVSLAG:

Barcelona har råd att förlora med fyra bollar – lär vara si och så med inställningen och man väntas lufta truppen ganska rejält. 1,27 går tvärbort.

Sampdoria har sålt Pazzini och offensiven ser nu helt harmlös ut. Bräcklig favorit.

MICKE NYBRINK:

DAGENS SÄKRA:

8 Growup (V64-5) är en kanon. Han har hittat stilen på allvar hos Lähdekorpi och det här vinner han efter en offensiv styrning av straffläggare Björn Goop. Hoppas jag.

7 Notable Nuts (V64-2) är en vass finne som jag sett i de två senaste starterna. Kihlström kör och det är toppchans i klent gäng.

DAGENS DRAG:

5 Victor Mile (V64-3) är fin. Han vann i okörd stil efter en dryg avslutning senast. Han tål att göra grovjobbet och är ett hett bud igen.

2 David Nalan (V64-4) har spurtat starkt två gånger på raken och visar kanonform. Dags för seger? 12 Nelle Pelle i samma lopp flög fram sista 200 senast.

DAGENS AVSLAG:

12 Sargazzo di Dion (V64-3) är en sköning, han ser ut att kunna springa hela dan. Stilen är allt annat än klockren men det är också lite av charmen. Som favorit ska han ändå garderas, han är för osäker.

PATRIK FERNLUND (Medarbetare Trav365):

DAGENS SÄKRA:

12 Sargazzo de Dion (V64-3) är en häst med hög kapacitet som blir bättre och bättre. Travar inte alltid klockrent men härifrån kan kusken ta en lugn start för att sedan söka sig framåt. Felfri är det en vettig segerchans.

Chansspikar 2 Dance Joss (V64-6) som har perfekt läge och kusk.

DAGENS DRAG:

15 Royal Rox (V64-2) har haft mycket otur på slutet men spurtat bra flera gånger. Står väldigt svårt till nu men med de rätta ryggarna och lite tempo är han farlig.

10 Mafioso (V64-5) har jag stimmat om förut. Är yr i bollen men sköter han sig har han kapacitet för att vinna.

DAGENS AVSLAG:

5 Traveling Man (V64-1) möter flera tuffa motståndare och får det tufft. Han har inte startat på några månader och kan behöva ett eller flera lopp i kroppen. Han hade varit ett streck vid full form, men nu står jag över.

ANNONS

Stor dramatik eller promenadseger? Tippa veckans toppfotboll och se om du fixar 13 rätt.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel