”Trasig form och svarta rubriker – men Liverpool slår Blackburn”

avDavid Tanentsapf, Minimedia

SPEL

Expekts Glenn Strömberg tippar helgens Premier League

Foto: ap

Ny omgång i Premier League – världens bästa fotbollsliga enligt de flesta bedömare.

Varje vecka ger Sportbladet Spel dig också de allra bästa speltipsen inför helgen – direkt från Expekts tipsexpert Glenn Strömberg.

Den här veckan har han tagit ut en kaxig trippel som ger lite drygt 2 000 kronor tillbaka på en satsad hundring.

Foto: gustav mårtensson

Tottenham-Everton 2

Odds: 3.65

– Jag kan inte låta bli att prova Everton här. Jag litar inte riktigt på Tottenham och vet inte var denna säsong tar vägen för dem ärligt talat... Risken finns att matchen mot Inter sitter i ben och skalle och det kan gynna Everton som är i gryende form och har vilat. 2-0-egern i derbyt mot Liverpool var blytung och innan dess besegrades Birmingham borta också med 2-0. Everton börjar få ordning på spelet och har tre raka matcher utan insläppt mål. Arteta borta ett minus.

Liverpool - Blackburn 1

Odds: 1.70

– Trasig form och svarta rubriker. Nej, Liverpool har det inte lätt. Men nu är det dags att vinna. Liverpool har bara förlorat en match hemma i ligan hittills och jag tror man fixar en fullpoängare mot Blackburn med full motivation på Anfield. Gerrard kommer laddad och utvilad.

Man City-Arsenal X

Odds: 3.25

Många backar Man City i den här matchen efter fyra raka segrar, men jag tror man kommer ha svårt att vinna matchen. Jag tror inte att Arsenal kommer att släppa till särskilt många chanser och en tät match ger en god krysschans. Jag såg Arsenal live mot Chelsea och blev imponerad.

Trippelodds från Expekt: 20,17