”Oddsen på United sjönk som en sten”

Foto: Mourinho klar – då blir United att räkna med?
SPEL

Mourinho är nu officielt klar för Manchester United.

Något som syns på Premier League-oddsen inför nästa säsong.

– Oddsen på United sjönk som en sten när Mourinho blev klar, säger Leopold Neurath på NordicBet.

Under fredagen blev det som redan varit ”klart” officiellt.

José Mourinho blir ny manager för Manchester United.

Det gör Manchester-klubben högintressanta inför nästa säsong.

I alla fall om man ser till oddsen.

– Oddsen på United sjönk som en sten när Mourinho blev klar och de är just nu tredjehandsfavoriter till 6,50. Rytena om Zlatan trycker också ner oddset och blir han 100 procent klar inom kort lär United segla upp som andrahandsfavoriter bakom City, säger Leopold Neurath på NordicBet.

”Delad trea”

Andreas Blomdahl på Betsson fortsätter.

– Lite Zlatan och Mourinho-effekt finns det allt inför nästa upplaga av Premier League. Manchester United står just nu i 6.50 gånger pengarna att vinna Premier League 16/17, vilket är delad trea tillsammans med Arsenal oddsmässigt sett, säger han.

”Låter vi vara osagt”

Jonas Nilsson, på Unibet, vill inte snacka om någon Mourinho eller Zlatan-effekt.

Men de har trots allt United som heta kandidater till titeln säsongen 16/17.

– Om det är Mourinho/Zlatan-effekten vi ser eller inte låter vi vara osagt. Men tron på att Manchester U repar sig inför nästa säsong är stor och vi håller dem som andrahandsfavoriter bakom lokalkonkurrenten City. Att van Gaal och Manchester U kanske inte var någon ’perfect fit’ var väl ganska tydligt, även om han lyckades lyfta fram ett par unga spelare mot slutet när nöden så krävde. Får man ordning på all talang som finns i United finns det hopp om livet och vem ska inte kunna lösa det om inte Mourinho, det verkar åtminstone vara till honom hoppet står och förtroendet är förvånansvärt stort.

– Förra året visade oss också att oddsen säger inte allt, de sa framförallt inte Leicester inför säsongen och som vi bedrog oss. Samtidigt så underlevererade lag som just United och Chelsea vilket banade väg för andra lag att nå framskjutna placeringar. Sommaren bjuder på EM-slutspel och ett vidöppet transferfönster för de med djupa fickor så lite för tidigt att säga om oddsen är rätt ute än.

ARTIKELN HANDLAR OM