”HV spräcker segerfria sviten”

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-01-08

Ulrik Sandebäck med dagens säkra – här hittar du alla spel!

ULRIK Sandebäck

DAGENS SÄKRA

HV 71 har nu en fyra matcher lång svit utan seger på hemmais. Det får räcka! I den senaste hemmamatchen mot Modo vann laget skottstatistiken stort och borde ha vunnit klart. Vi tror att laget får retroaktiv utdelning hemma mot Mora. Expekt betalar 1,45.

DAGENS DRAG

Trots mängder av matcher så finns det få med spelvärde i kväll. JPT-cupen, norsk och tysk hockey, NHL och odds till 1,01 känns sådär… En godbit är dock Chelsea–Everton – semi i ligacupen. Det är ”dubbelmöte” och Chelsea vill nå ett bra utgångsläge inför returen. Odds: 1,77.

DAGENS AVSLAG

Svenska Spel har tryckt ned Färjestads BK till 2,10-favorit borta mot Brynäs. Med tanke på Brynäs motivation och att Jörgen Jönsson i FBK är tveksamt startande så ger vi rött sken till det oddset. Matchen är helt öppen.

CHALLE Berglund

DAGENS SÄKRA

Med förra starten som -utgångspunkt har jag svårt att se 1 King of Mystic förlora i V65-1 på Jägersro. Efter ett kortare uppehåll var han i ordning igen och höll sig i rätt gångart. Det finns inte direkt någon ”ångvält” med i loppet utan det ser klappat och klart ut för favoritseger.

DAGENS DRAG

Efter att ha gjort mig besviken flera gånger är jag redo att åter lägga en slant på 10 Key to Dream. Han har sett mer eller mindre livlös ut innan han senast agerade piggare och när några av de värsta konkurrenterna inte verkar ha någon form blir det bara ett streck på V65- och DD-kupongerna.

DAGENS AVSLAG

5 Leading Lantern vann en enkel spets och slutseger på V75 för knappt två veckor sedan och blir därför hårt spelad och streckad i V5-5, lopp 7 på Sundbyholm. Han får svårare i dag och är inte alls streck- eller spelvärd.

Daniel LARSSON

DAGENS SÄKRA

5 Gift to Europe (V65-6) kom bort redan före start senast i Silver-divisionen men gången före det visade han en fin slutrunda efter galopp. Formen är alltså bättre än raden och allt ser passande ut, sånär som på startspåret. Det blev ingen seger förra året men i år inleder han med en fullträff.

DAGENS DRAG

6 Balder Exclusive (V65-3) har väl bara varit hygglig på slutet men ställs nu emot ett lämpligt motstånd. Debut över kort distans är ingen plus-faktor men med lite tempo på loppet bör hans slutspurt kunna räcka till seger i ett lärlingslopp.

DAGENS AVSLAG

1 King of Mystic (V65-1) var bra när han senast vann från ledningen och såg framför allt mycket fin ut. På den insatsen lär han bli stor favorit men med 2 Sos Kievitshof med i startlistan vill jag inte kalla Halmstadhästen för klar.