Spel

”De vinner mot ett formsvagt motstånd”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Hammarby (1,05) är utan tvekan dagens säkraste spel. Går också att spela att Bajen ska slå Kungälv med sex mål eller fler till 1,85. I Allettan i hockey ska Valbo ha toppchans mot ett skadedrabbat Väsby. Odds: 1,34.

DAGENS DRAG

Atalanta har inte haft någon tur med sig efter 3–1-segern hemma mot Inter. Senast dominerade laget totalt – men föll ändå med 1–0 hemma mot Bologna. Nu tror jag att utdelningen kommer retroaktivt ett formsvagt Catania. Odds: 2,00.

DAGENS AVSLAG

Werder Bremen är troligen bara för bra för Arminia Bielefeld. Men jag lirar inte ettan till 1,30 när WB saknar fem/sex ordinarie kuggar som ihop har gjort 28 mål av lagets totalt 39!

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

I allettan ska ett avsågat Väsby åka till, ”håll i er”, Borr & Tång Arena för att spela mot ett riktigt bra Valbo. Valbo städade av Arlanda i veckan och vinner i dag också. Visby/Roma ger inte heller bort några poäng hemma mot Arlanda.

DAGENS DRAG

Ska Milan hänga på topplagen krävs det seger i kvällens bortamatch i Serie?A mot ett formsvagt Lazio. Beckham dras med en sträckning men spelar förmodligen. Milans breda trupp fäller avgörandet när laget vinner trotsbåde skador och avstängningar.

DAGENS AVSLAG

Dags att knyta ihop handbollssäcken och avsluta årets VM med finalen mellan Frankrike och Kroatien. De två bästa lagen får göra upp om guldet och det får bli utan att jag spelar en enda krona.

BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

9 Zinax har vunnit tolv av karriärens 18 starter. Även om det aldrig är enkelt att besegra en felfri Skrållan Karma blir nog Kenth Åkerlunds svåraste uppgift att fixa fritt spår så tidigt som möjligt i V65-2 i Östersund.

DAGENS DRAG

De svenska spelarna som hemföll mot patriotism fick inget med sig under Pd’A-helgen. Nu kan Colombian Necktie fixa lite plåster på såren i Prix De La Marne. Sköter han sig bör han ha hyggliga chanser till förstaprisets 55? 000 euro i händerna på Örjan Kihlström.

DAGENS AVSLAG

Travar fartfyllda 1 Orrbusan felfritt hela vägen blir det tufft för motståndarna i V65-4. En häst som galopperat i mer än hälften av sina starter bör dock behandlas försiktigt som storfavorit i rikstoton.

ANNONS

Ses vi på lördag? Stryktipset ger dig det absolut bästa från fotbollsvärlden – varje helg.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel