Enkla segrar för storlagen i England – spika!

SPEL

Storlagen Manchester United, Arsenal och Newcastle har växt som spikar efter veckans imponerande uppvisningar.

Manchester United kom som retade tigrar mot Bolton och hemmafansen på Reebook Stadium kunde hålla sig för skratt. Ole-Gunnar Solskjær gjorde hattrick och Manchester U vann med 4–0.

  Newcastle saknade stjärnan Kieron Dyer plus ett par spelare till men gjorde 3 mål på drygt 10 minuter i andra halvlek och Tottenham var chanslösa till slut.

Arsenal tappade 2–0 till 2–2 borta mot formstarka Blackburn. Sedan åkte Oleg Luchny ut en bit in i andra halvlek. Men med tio man avgjorde man via mål av Dennis Bergkamp.

  De frågetecken som fanns för att spika topptrion denna helg är därmed uträtade.

  Gissningsvis får Chelsea en rejäl kick av segern mot Leeds också, så uddlösa Leicester får nog stryk igen. Men där kostar jag på mig en chansgardering.

  Portsmouth tog en mycket överaskande seger borta mot Nottingham i veckan. Trots stort manfall i form av skador och avstängningar. En frispark av Prosinecki i slutminuterna gav tre värdefulla poäng.

  Nu återkommer Jason Crewe, Carl Tiler och viktige forward. Peter Crouch efter avstängningar.

  Jag tror att Barnsley får stryk, men tar 1X. Lazio föll igen i veckan. Denna gång utspelade mot Chievo. Nu möter man ett annat storlag på dekis, men jag undrar om inte Milan kontrar bort det virriga Lazio-försvaret, precis som i Italienska cupen.

Juve i storform

Den som såg Chievo spela ut Lazio i veckan förstår att Juventus är i mycket bra form. Juve var imponerande starka mot Chievo förra helgen. Bara att spika ettan mot Lecce och Roma lär också vinna.

Jättekul med nya svenskar i Premier. Jocke Björklund kan få debutera mot Manchester U i tv-rutan på lördag!

Oddset

Ny svensk seger

Tufft i veckan där det mesta gick snett. Djurgårdens insats mot Timrå var direkt pinsam då man jagar andraplatsen. Får skadedrabbade och slitna Linköping betala för det?

Sverige är given favorit mot Island i semifinalen.

Roma, Udinese och Mallorca känns spelvärda!

ARTIKELN HANDLAR OM