Gillingham har en bra chans att skrälla

SPEL

Stryktipset har jackpott och Arsenal är den största favoriten. Vi jagar utdelning och garderar.

Arsenal har fyra avstängda och en del skadeproblem.

Arsene Wenger blev mycket bekymrad när backbjässen Sol Campbell fick utgå i paus i landskampen mot Holland med en befarad ljumskskada.

Campbell ska testas in i det sista men låter förhoppningsfull om chanserna till spel mot Gillingham. Tony Adams är också redo för comeback efter långtidsskada. Båda behövs då storlaget är sällsynt hårt drabbat av avstängningar och skador för dagen. Ashley Cole, Matthew Upson, Martin Keown och Fredrik Ljungberg är på skadelistan. Lägg därtill att Dennis Bergkamp, Oleg Luchny och van Bronckhorst är avstängda. Martin Keown är också avstängd men han hade inte kunnat spela i vilket fall som.

Gillinghams spelande manager Andy Hessenthaler hoppas att laget ska kunna bjuda upp till kamp. Man har precis allt att vinna.

Målvakten Bartram får en nyckelroll och backarna Ashby, Hope och Browning måste också ha en bra dag på jobbet. Offensive mittfältaren Marlon King och forwardsduon David Perpetuini och Mark Patterson är de som ska göra målen framåt.

Gillingham är svårslagna och dagsformen är skaplig. 0–0 senast i ligan mot Wimbledon. Gill har sex poäng upp till en play off-plats i division 1.

Trolig hemmaseger ändå men de som hoppas på hög utdelning kan haka på och ta rygg på vår chansgardering.

Sportbladet