Wap, spelkort och bättre info

Micke Nybrink: Lär er av Svenska Spel vad spelarna vill ha, ATG

SPEL

Tack för alla mejl – min text om att det är spelarna som är travets hjältar gav ett ruskigt gensvar.

Helt klart finns ett behov, vi borde få vara med och bestämma.

Vi kanske skulle starta ett spelarfack?

Mina krav var nio till antalet men efter att ha läst alla era mejl inser jag att listan kan göras längre. Här följer ett axplock på vad ni tycker. Först ut är Tommy Jansson i Hässelby:

Men det viktigaste är tiden Micke, tiden för böveln. För djävligt att racen inte kan vara färdigkörda innan nio. Man vill till banan, men när kvällstävlingarna slutar så sent stannar man hellre hemma. Går man på trav vill man se alla lopp om man nu faktiskt är där. Valla är i särklass sämst med info, punktlighet och faciliteter för publiken. Vilket är en fet skandal med tanke på banans särställning i Sverige och travvärlden. Har skrivit till dig tidigare men detta är en sak som måste ändras.

Vill ha vinsterna till kontot

Johnny Lindholm i Ambjörnarp tycker så här:

Du glömde minst tre saker i krönikan:

SPELKORT. Kan Svenska Spel så kan väl ATG? Man har ju bevisat att man kan hantera tågbiljetter till Korpilombolo och konsertbiljetter till Vikingarna... Jag vill ha in mina vinster till eget konto som jag direkt kan disponera. Hur mycket har man förresten inte missat att lösa in av småvinsterna?

AVGIFTERNA. Det är absurt att betala avgift för småvinster plus att man betalar avgift för att spela. Bort med alla avgifter!

TILLÄGGEN. Helt vansinnigt att Faxen kan starta utan tillägg i många lopp. Flera tilläggslopp och bättre propositioner!

Vill spela via mobilen

Signaturen ”Jonas på väg mot Jägersro-lunken” vill ha bättre service:

Helt riktigt Micke! Är 100-procentig anhängare av dina åsikter. Här kommer några andra förslag som säkert höjer omsättningen rejält:

1. Se till så att banorna, i alla fall V75-omgångar, kan erbjuda dataterminaler med Jokersystemet så att man kan lämna in när all info är klar.

2. ATG måste fixa så att vi kan spela via mobilen (wap) eller någon form av kontantkort. Konkurrerande expekt.com erbjuder sedan lång tid tillbaka wapspel. Under elitloppshelgen kan det vara uuuurlånga köer.

Veckans tips

Micke Nybrink