Två svenskhopp i Orsi Mangelli

SPEL

Lutfi Kolgjini och Erik Adielsson finns inte på plats vid dagens tävlingar utan är i Milano där miljonloppet Orsi Mangelli körs.

Ludde har med sig Olimede som genrepade med en överlägsen vinst senast på Åby. Ludde som tidigare varit tvåa i loppet med Marco Abb 2000 och Lill Adolf 2003 hade dock ingen tur i spårlottningen utan får börja från bricka sju i det första heatet.

Ett annat svenskintresse är Peter Forsbergs nyförvärv Cromwell som nu gör debut för sin nye tränare Robert Bergh.

Om du kan så kom i tid i morgon för Jägersro visar i Hästboxen loppen från Italien med första försöket kl 15.50 och därefter försök två kl 16.20. De fyra första i varje försök går till final. Därefter körs 16.50 stoavdelningen där Erik Adielsson sitter upp bakom Svend Dyhrbergs nyförvärv Le Reve som förra veckan tog en imponerande seger på Jägersro. Deltar här gör även Jägersrohästen Fleur Fizz (körs av Robert Bergh).

– Lite efter 18.00 är det tänkt att finalen i Orsi Mangelli ska gå och fungerar allt med tekniken ska jag prova att ha kontakt med Ludde under tävlingsdagen, berättar Mats Ahlkvist.

Vill du spela går det bra (Vinnare/Plats samt Trio till båda försöken) men tyvärr är det endast i en svensk-norsk pott vilket inte brukar vara direkt inbjudande. Det blir där sällan några bra odds på hästarna med svenskintresse.Daniel Larsson

Tips och kommentarer

Daniel Larsson