Ohlssons flyt håller i sig

SPEL

Ulf Ohlsson har haft ett riktigt kanonår och stämmer det fullt ut kan han bli champion på sex banor.

Formen håller i sig och i går tog han en snygg dubbelseger på V65.

Han började med Elias, en femårig son till Järvsöfaks som inte vansläktats. Vann den hårda vägen och Ohlsson kunde bokföra årsseger 203.

Seger nummer 204 kom med lånesitsen Napoleon Tim.

– Det har gått otroligt bra i år och jag är tacksam att jag får köra så fina hästar åt kollegor och amatörer, kommenterade Uffe.

Men han är inte så dum på att träna själv heller. Elias som tidigare var en riktig krångelpelle har han fått ordning på och den stora stjärnan Bellman Töll står också i Ohlssons stall.

En dubbel till...

Mikael Selin tränar Napoleon Tim och kunde också bokföra sig för en dubbel. Den andra segern tog Christel Berntsson i lärlingsloppet med James Bond som hon sände direkt till ledningen.

...och en till

Stig H Johansson dubblade också efter två vattentäta vinster med Nouveau Riche och Silky Road. Två tunga favoriter vilket betydde bottenutdelning på sexorna och ingen utdelning på femmorna vilket betyder att 5,2 miljoner förs vidare till nästa onsdag.

Kihlström osäker

Örjan Kihlström har fortfarande problem med ryggen efter olyckan för en dryg vecka sedan. I går körde han ett lopp sedan fick han ge upp. Frågan är om han hinner bli spelklar till V75 på lördag?

Leif Holmqvist