Bästa uppladdningen inför spelhelgen

Sportbladets unika service

SPEL

Här är bästa uppladdningen inför spelhelgen.

Varje fredag bjuder Sportbladet på nio sidor fullmatade med speltips.

Servicen är unik med bland annat 100-miljonerklubben, Dagens bästa spel med Jörgen Jonsson och Challe Berglund, Micke Nybrinks heta V75-tips och Ken Lennaárds pokerkrönika.

Många läsare hör av sig och tackar för tipsen och läsningen från alla synvinklar.

Du har inte råd att missa tidningen.

Jörgen Jonsson tipsexpert

”En favoritfyrling fredag: Björklöven, Redhawks, Rögle och Nigeria. Långenodds: 2,15. Tre singeldrag i Serie A söndag: Juventus 1:a, Roma 1:a, Fiorentina 2:a.”

Stig H Johansson, travexpert

”Flera av mina egentränade hästar har bra chans på V75 på Jägersro i morgon. Mina spikar på V75-systemet är dock Hot Shot Knick och Blackfoot Browning.”

Micke Nybrink travexpert

”Helgens bästa drag är att spika urstarke Ligne Droite på V75. Den långa distansen passar perfekt och Jorma Kontio kör med en tegelsten på gaspedalen hela vägen.”

Martin Berg travexpert

”Idholmens Kenzo var storfavorit på V75 förra helgen, men förlorade knappt. I morgon på Jägersro är han inte favorit, men förutsättningarna är mycket bättre.”

Eddie Ekman travexpert

”It’s Enough i V75-4 har fått två kärva lopp i dödens men har kämpat sig fram till seger ändå. Inget kul läge men står rätt inne i loppet och trycker ner allt motstånd på sin styrka.”

Challe Berglund trav- och hockeyexpert

”Jag har precis varit i Gävle och fått stryk av Brynäs och det kommer fler lag få. Färjestad kommer att få smaka på det vi fick i går. Brynäs blir mitt bästa spel i helgen.”

Ken Lennaárd pokerexpert

”Ha alltid kul när du spelar poker, är det tråkigt så sluta för då är det svårt med disciplinen och uppmärksamheten.”

Bosse Lundkvist travexpert

”Tequilaracing Rose är en ’bilföljare’ och kanske stenklar i V75-1. Dock känns det frestande att lägga några kronor på Copi Crown trots bricka tolv.”

ARTIKELN HANDLAR OM